
Kahramanmaraş belediyesi su ve kanalizasyon müdürlüğüne bağlı ekipler, sümbüllü deresi'nde de kanal çalışmalarına başladılar.
İlimizde Haydarbey Mahallesi'nde Hamidiye Sitelerinin alt kısmında yer alan, Şehit Abdullah çavuş Mahallesi'nde İsmet Karaokur Bulvarı altındaki tüm binalar Bahçeci Hoca Bulvarına kadar olan bölgede kalan yerleşim yerlerinin atıkları bu yapılan kanala akıtılacak.
Sümbüllü Deresi'nde başlanılan çalışmalarda 300'lük diye tabir edilen korge borular kullanılıyor. Çalışma 4 kilometrelik bir alanı kaplıyor. Çalışmanın 10-15 içerisinde tamamlanacağını belirten Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü yetkilileri, aynı zamanda ilimizde başka bölgelerde de kanal çalışmalarının yapıldığını belirttiler.
Yetkililer Oruç Reis Mahallesi 9. Sokakta, Gedemenli Mahallesi'nde ve Aslanbey Mahallesi 81.,83. Ve 85. Sokaklarda kanal çalışmaları tamamlandı.
Son Dakika › Güncel › Sümbüllü Deresine Kanal Döşeniyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.