İstanbul'da sokak ortasında kalaşnikoflu çatışma! Kurşunların isabet ettiği küçük kız ağır yaralı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da sokak ortasında kalaşnikoflu çatışma! Kurşunların isabet ettiği küçük kız ağır yaralı

Sultangazi'de otomobille seyir halindeki 2 grup kalaşnikof silahlarla çatıştı. Çatışma sırasında sokaktan geçen 15 yaşındaki Büşra P. ağır yaralandı.

30.12.2023 19:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Sultangazi'de otomobille seyir halinde olan 2 grup arasında uzun namlulu silahlarla çatışma yaşandı. Kurşunlar caddedeki ev, araba ve iş yerlerine isabet ederken, çatışma sırasında sokaktan geçen 15 yaşındaki kız çocuğu da ağır yaralandı.

Sultangazi'de Silahlı Çatışma: 2 Yaralı

UZUN NAMLULU SİLAHLARLA ÇATIŞTILAR

Olay, saat 15.00 sıralarında Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, otomobille seyir halinde olan 2 grup uzun namlulu silahlarla çatıştı. Güpegündüz sokak sokak süren çatışmada şüpheliler otomobillerini bırakıp kaçtı.

Sultangazi'de Silahlı Çatışma: 2 Yaralı

ÇATIŞMANIN ORTASINDA KALAN KIZ ÇOCUĞU AĞIR YARALI

Çatışmada 2 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan birinin saldırıya karışan şüpheli, diğerinin ise sokaktan geçmekte olan 15 yaşındaki Büşra P. olduğu belirtildi. Şüpheli hafif yaralanırken, ağır yaralı olan Büşra P.'nin ameliyata alındığı öğrenildi.

Sultangazi'de Silahlı Çatışma: 2 Yaralı

KURŞUNLAR EV VE ARABALARA İSABET ETTİ

Otomobillerde yapılan aramalarda kalaşnikof ve tabanca ele geçirildi. Şüphelilerin silahından çıkan kurşunlar 2 eve, sokakta bulunan caminin çay ocağına ve park halindeki araçlara isabet etti. Ekipler olay yerinde yaptıkları incelemede onlarca boş kovan bulurken, konuyla ilgili çalışmalar devam ediyor.

Sultangazi'de Silahlı Çatışma: 2 Yaralı

Olayı gören mahalle sakini Yusuf Açıkgöz, "İki otomobil 100 metre aşağıda birbirlerine sıktı. Bir an da elektrik patlaması gibi bir ses duyduk. Burada biraz kesildi sesler, 20 metre ileride tekrardan başladı ama bu sefer birilerine sıkarak değil de rastgele ateş ederek devam ettiler" dedi.

Sultangazi'de Silahlı Çatışma: 2 Yaralı
İstanbul\'da sokak ortasında kalaşnikoflu çatışma! Kurşunların isabet ettiği küçük kız ağır yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da sokak ortasında kalaşnikoflu çatışma! Kurşunların isabet ettiği küçük kız ağır yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Hakim ATMACA: Vay be devlet bir şeye odaklandığı zaman içerde bu gibi şeyler normal 1 1 Yanıtla

Advertisement