Şule Çet'in ölümünden 14 ay sonra olay yerinde 'biyolojik leke' aranacak - Son Dakika
Güncel

Şule Çet'in ölümünden 14 ay sonra olay yerinde 'biyolojik leke' aranacak

Şule Çet'in 14 ay önce bir plazada şüpheli ölümüyle ilgili olarak; kan, tükürük, sperm gibi biyolojik lekelerin tespiti için olay yerinde bilirkişi eşliğinde inceleme yapılacak.

16.07.2019 12:35  Güncelleme: 13:56

Ankara'da patronu ve patronunun arkadaşı tarafından öldürüldüğü iddia edilen 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Şule Çet davasında üçüncü duruşma geride bırakılırken önemli bir gelişme yaşandı. Keşif esnasında, somut deliller elde edilebilecek lekelerin hala olay yerinde mevcut olduğu anlaşılırken, yarın bilirkişi eşliğinde inceleme yapılacak.

Gazi Üniversitesi öğrencisi Şule Çet'in, geçen yıl 29 Mayıs günü saat 03.50'de plazanın 20'nci katından atıldığı iddiasıyla Çağatay Aksu ve Berk Akand'ın tutuklu yargılandıkları davanın son celsesinde, Çet ailesinin avukatları mahkemeye Erciyes Üniversitesi Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Çağlar Özdemir tarafından hazırlanan raporu sundu.

Şule Çet'in ölümünden 14 ay sonra olay yerinde 'biyolojik leke' aranacak

Raporda, bir takım değişik dalga boyunda ışık veren cihazlarla yapılan incelemede, halıfleks üzerinde kan, tükürük ya da sperm gibi bir takım biyolojik izlerin bulunduğu ileri sürüldü.

Mahkemeye sunulan raporda, bu izlerin olay günü plaza katında çekilen fotoğraflarla yapılan karşılaştırma sonucu tespit edildiği de iddia edildi.

Mahkeme de duruşma sonrası verdiği ara kararla, iddia edilen izlerin olup olmadığının tespiti için plaza katında inceleme yapılması kararı aldı.

Bu kapsamda yarın, naip hakim gözetiminde raporu hazırlayan Prof. Dr. Çağlar Özdemir, mahkemenin belirlediği bilirkişiler ve taraf avukatlarının katılımıyla plaza katında inceleme yapılacak.

Şule Çet'in ölümünden 14 ay sonra olay yerinde 'biyolojik leke' aranacak
Şule Çet\'in ölümünden 14 ay sonra olay yerinde \'biyolojik leke\' aranacak
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şule Çet'in ölümünden 14 ay sonra olay yerinde 'biyolojik leke' aranacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Keşke: O plazada çalışan biri olarak söylüyorum kızın düşme şekline göre o plazadan intihar etme şüphesi olamaz çünkü çamların aralığı çok küçük intihar etmiş olsa muhakkak pencere kenarlarında kızın parmak izinin olması lazım tabi patronlar ve aileleri çok varlıklı olduğu için herşeyin üzerini kapatabilecek durumdadırlar diye düşünüyorum yazık kıza rabbim mekanını cennet etsin suçlularda biran önce cezasını çeksin inşallah 0 0 Yanıtla
  • Recep34: Çok acele ediyorsunuz. Biz bu kadar hızlı bakılmasına alışık değiliz. Mekan kapalı değilse bu inceleme nasıl yapılacak hiç merak etmiyorum. 0 0 Yanıtla
  • Chpli: fazla karısdırmayın rahat uyusun artık 0 0 Yanıtla
  • 14 ay geçmiş biyoloji bişey kalır mı be: Bir kaç yıl daha bekleyin.Babannemin dediği "Eylen geliyom, dur varıyom" .Çok şey görüyoruz ama yazamıyoruz.Özgürce fikrimizi söylesek çok doluyuz çooook 0 0 Yanıtla
  • Medusa: keşke gerekli incelemeler falan yapıldıktan sonra haber yapılsa.. malum şu an tutuklu bulunan şahıslar konunun kapanması için, olaydan sıyrılmak için ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar 0 0 Yanıtla

Advertisement