Süheyl Uygur Harput'ta Basın Toplantısı Düzenledi - Son Dakika
Güncel

Süheyl Uygur Harput'ta Basın Toplantısı Düzenledi

Süheyl Uygur Harput\'ta Basın Toplantısı Düzenledi

2.Ulusal Tiyatro ve Turizm Festivali kapsamında Elazığ'a gelen Nejat Uygur'un oğlu Süheyl Uygur Harput'ta basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Nejat Uygur onuruna düzenlenen festival kapsamında Elazığ'a gelen Süheyl Uygur, basın mensupları...

05.11.2013 17:19

2. Ulusal Tiyatro ve Turizm Festivali kapsamında Elazığ'a gelen Nejat Uygur'un oğlu Süheyl Uygur Harput'ta basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Nejat Uygur onuruna düzenlenen festival kapsamında Elazığ'a gelen Süheyl Uygur, basın mensupları ile bir araya geldi. Uygur ailesine, böylesine güzel bir jestin yapılmasından son derece mutlu olduğunu vurgulayan Süheyl Uygur, festivalde babasının adının baş köşede olmasını, Uygur ailesi olarak kendilerini çok gururlandırdığını söyledi. Süheyl Uygur, "Festivalde açılış gününden itibaren bulunmak isterdim fakat gelemedim. Ama şuan burada olmaktan çok mutluyum. Seneye inşallah festivalin ilk gününden son gününe kadar Behzat ile birlikte yer alacağız. Çok güzel bir festivale şahit oluyoruz. Fakat bu festivalin yıllarca sürmesini diliyorum. Otuz yıl, kırk yıl devam etmesini temenni ediyorum" dedi.

Nejat Uygur'un sağlık durumu ile ilgili de kısa bir açıklama yapan Süheyl Uygur, babasının sağlık durumunun aynı olduğunu ve sevenlerinden dua beklediğini söyledi. Basın açıklamasının ardından Süheyl Uygur, festival kapsamında Elazığ Devlet Korosu'nda oynanacak olan tiyatro oyununu izleyecek. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Süheyl Uygur Harput'ta Basın Toplantısı Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement