SUBÜ'de düzenlenen Havacılık ve Uzay Zirvesi sektör temsilcilerini öğrencilerle buluşturdu - Son Dakika
Güncel

SUBÜ'de düzenlenen Havacılık ve Uzay Zirvesi sektör temsilcilerini öğrencilerle buluşturdu

SUBÜ\'de düzenlenen Havacılık ve Uzay Zirvesi sektör temsilcilerini öğrencilerle buluşturdu

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nde (SUBÜ) düzenlenen Havacılık ve Uzay Zirvesi, sektör temsilcilerini öğrencilerle buluşturdu. Zirvede Roketsan İtki Sistemleri Mekanik Tasarım Ekip Lideri Abdullah Erdi Önüt ve Zafer Güder Havacılık Uzay Şirketi kurucusu Zafer Güder, öğrencilere havacılık sektörü ve firmaları hakkında bilgi verdi. Konuklar, iş hayatı konusunda öğrencilere tavsiyelerde bulunup deneyimlerini paylaştı ve soruları yanıtladı. Zirve sonunda Önüt ve Güder'e plaket takdim edildi ve konuklar adına fidan bağışında bulunuldu.

01.04.2024 13:33  Güncelleme: 13:35

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nde (SUBÜ) düzenlenen "Havacılık ve Uzay Zirvesi", sektör temsilcilerini öğrencilerle buluşturdu.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Mekatronik Topluluğunca Prof. Dr. Sabahattin Zaim Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen zirve iki oturumda yapıldı.

Zirvede sunum yapan Roketsan İtki Sistemleri Mekanik Tasarım Ekip Lideri Abdullah Erdi Önüt ve Zafer Güder Havacılık Uzay Şirketi kurucusu Zafer Güder, öğrencilere havacılık sektörü ve firmaları hakkında bilgi verdi.

İş hayatı konusunda öğrencilere tavsiyeler verip deneyimlerini paylaşan konuklar, soruları da yanıtladı.

Zirve sonunda Önüt ve Güder'e günün anısına plaket takdim edildi, topluluk üyelerince konuklar adına fidan bağışında bulunuldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel SUBÜ'de düzenlenen Havacılık ve Uzay Zirvesi sektör temsilcilerini öğrencilerle buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement