"STK'ları Destekliyor ve Yapılan Projeleri Takip Ediyoruz" - Son Dakika
Güncel

"STK'ları Destekliyor ve Yapılan Projeleri Takip Ediyoruz"

"STK\'ları Destekliyor ve Yapılan Projeleri Takip Ediyoruz"

Yusuf Uzun, Beylikdüzü Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin açılışına katıldı.

18.01.2014 15:04

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin açılışına katıldı. Başkan Uzun, "Sivil toplum kuruluşlarına olan desteğimizi her daim sürdüreceğiz, onların yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz" dedi.

Beylikdüzü ADM İş Merkezi'nin 4. katında yoğun bir katılımın olduğu açılış töreninde Belediye Başkanı Yusuf Uzun; AK Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan, Merkez Valisi Yusuf Odabaş, Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Demiröz, siyasi parti ilçe başkanları, dernek başkanı Tahir Abuş ve diğer davetlilerle birlikte kurdele kesti. Açılışta konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan, "Bir zamanlar esnaf üçlü rakamlara giden faiz oranlarıyla kredi alırken, bugün %5 gibi rakamlarla kredi alabiliyor. Bu rakamlar bile esnafa verilen önem ve değerin göstergesidir" diye ifade etti. Dalyan, Esnaf ve Sanatkarlar Derneği'nin Beylikdüzü'ne hayırlı olması dileklerinde bulundu.

İlçenin En Önemli Kurumlarından...

Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol da konuşmasında, "İlçeler bazı olmazsa olmaz kurum ve kuruluşlara sahiptir. Bunların en önemlilerinden biri de Esnaf ve Sanatkarlar Derneği'dir. Derneğin heyecanla açılışının sahiplenildiği gibi geleceğine de sahip çıkılması gerekir" diye ifade etti. Başkan Uzun da konuşmasında; esnafların büyük işletmelerle baş edebilmesi, sorunlarını bir araya gelip konuşabilmesi, işini geliştirmek ve kolaylıkla kredi alabilmesi için esnafın da kendi içerisinde bir sivil toplum kuruluşu çatısı altında bir araya gelmesi gerektiğini, fakat eksiklik olduğunu belirtti. Beylikdüzü Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin bu işlevi yerine getirmek için önemli bir adım olduğunu değerlendiren Başkan Uzun da, ilerleyen zaman içerisinde kooperatifin odaya dönüştürülmesiyle esnafın problemlerini çözmede çok daha etkin hale geleceğini ifade etti. Başkan Uzun, derneğin çalışmalarında bundan sonra da kendilerine destek olmaya devam edeceklerini belirtti. Açılış programında siyasi parti ilçe başkanları da birer konuşma yaparak, esnaf derneğinin ilçede kurulmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Esnafa Sorun Çözümünde Yardımcı…

Beylikdüzü Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Tahir Abuş ise konuşmasında 5 bin 200 kayıtlı esnaf üyelerinin bulunduğunu, bu üyelerinin sorunlarının çözümünde yardımcı olmak amacıyla derneği kurduklarını anlattı. Derneğin yerinin temini konusunda Başkan Uzun'a verdiği destekten dolayı teşekkür eden Abuş, derneğin ilk oluşumunda verdikleri destekten dolayı da ilçedeki siyasi partilere teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'STK'ları Destekliyor ve Yapılan Projeleri Takip Ediyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement