Staja Gittiği Otelde Ölen Liseli İlaçlı Odada Yatmış - Son Dakika
Güncel

Staja Gittiği Otelde Ölen Liseli İlaçlı Odada Yatmış

Staja Gittiği Otelde Ölen Liseli İlaçlı Odada Yatmış

Adana'dan otelcilik stajı için gittiği Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde zehirlenerek ölen Ceyhan Turizm Meslek Lisesi öğrencisi 16 yaşındaki Muhammed İsa Soysal gözyaşları arasında toprağa verildi.

05.05.2011 12:50

Adana'dan otelcilik stajı için gittiği Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde zehirlenerek ölen Ceyhan Turizm Meslek Lisesi öğrencisi 16 yaşındaki Muhammed İsa Soysal gözyaşları arasında toprağa verildi. Oğlunun cenaze töreni sırasında baygınlık geçiren anne Sevgi Soysal "Allah alsın hakkımızı" diye feryat etti.

Muhammed İsa Soysal'ın cenazesi sabah yakınları tarafından morgdan alındı. Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki evinin önünde 'helallik' alınıp, dua edilen gencin babası Ömür Soysal, oğlunun tabutuna kapanarak gözyaşı döktü. Yakınlarının feryatları arasında yapılan duanın ardından cenaze arabasına konulan Muhammed İsa Soysal'ın tabutu Buruk Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Talihsiz gencin cenaze töreni sırasında sinir krizleri geçiren anne Sevgi, "Yavrum, seni böyle mi gönderdim ben?" diye gözyaşı döktü. Soysl'ın cenazesi yıkanırken yakınlarının gözyaşları da sel oldu. Oğlunun yüzüne son kez bakan genç anne, "Allah alsın hakkımızı" dedi.

Oğlunun cenaze namazını en ön safta kılan acılı baba Ömür Soysal, olayın takipçisi olacaklarını belirterek, "Başbakan'a sesleniyorum. Oğlumun, o çocukların yerinde kendi çocukları olsa ne yapardı. Bu olayın sorumluları hesap vermeli" dedi.

İLAÇLI ODADA YATMIŞLAR

Staj için gittikleri otelde zehirlerek ölen Muhammed İsa Soysal'ın İzmir'de yaşayan ve Bodrum Devlet Hastanesi'ndeki tedavi sürecini takip eden enişte Ahmet Kayıran, yeğeninin bir hiç yüzünden öldüğünü söyledi. Öğrencilerin ilgisizlik kurbanı olduğunu öne süren enişte Kayıran, olay yerindeki incelemelerini şöyle anlattı: "O çocuklar otelin ilaçlı temizlik malzemelerinin tutulduğu odaya yerleştirilmişler. Oda kalınamayacak kadar pis olduğu için temizliğini de çocuklar yapmış. İçeri girilmeyecek kadar kötü koktuğunu söyleyen öğrenciler, akşam 08. 30'da odalarına çekildiklerini, uyuyana kadar da havalandırdıklarını bizzat bana söyledi. Ama, cüzdan ve diğer eşyalarının çalınacağı korkusuyla, gece kapı ve pencereleri kilitleyip yatmışlar. Sabah da mesaiye gitmediklerini fark eden otel görevlileri, çocukları uyandırmak için gelip, ses alamayınca kapıyı kırarak içeri girmişler. Bütün bunlar Bodrum Emniyet Müdürlüğü'nün tutanaklarında ve ifadelerde var. Öğrencilerin başında bulunması gereken öğretmen ve veliler ise hiç ortada yoklar. Adli ve idari yönden bunun hesabının sorulmasını istiyoruz. "

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Staja Gittiği Otelde Ölen Liseli İlaçlı Odada Yatmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement