Sportmen Cemaat - Son Dakika
Güncel

Sportmen Cemaat

Sportmen Cemaat

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Sahil Yeni Cami İmamı Selahattin Topçu, cemaat ile birlikte sabah namazından sonra sahilde spor yaptıktan sonra evlerine gidiyorlar.

18.05.2014 12:53

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Sahil Yeni Cami İmamı Selahattin Topçu, cemaat ile birlikte sabah namazından sonra sahilde spor yaptıktan sonra evlerine gidiyorlar.

Kurtuluş Mahallesi Sahil Yeni Camii'nde saat 04.30'da sabah namazına gelen cemaat burada namazı kıldıktan sonra imam Selahattin Topçu eşliğinde sahile giderek 1 saat yürüyüş yapıyorlar. Her sabah en az 4 kilometre yürüyen ve yine sahildeki belediyeye ait spor tesislerinde fitness sporu yapan imam Selahattin Topçu ve cemaati bu sporu her sabah aksatmadan yaptıklarını belirttiler. Sahil Yeni Cami İmamı Selahattin Topçu, "Namazdan sonra sabah sporu alışkanlığımız 1 aydır devam ediyor. Şu anda 5-6 kişi bu spora eşlik ediyor ama biz bu sayıyı 10'un üzerine çıkarmak istiyoruz. Aramızda 60 yaşın üzerinde olanlar var. Biz çok fazla yüklenmeden sağlıklı yaşam amacıyla spora başladık. Herkese de tavsiye ediyoruz. Saat 06.30 da hepimiz evimize gidiyoruz ve kahvaltıya kadar uyumaya dinlenmeye bile zamanımız oluyor. Biz sağlıklı yaşam için bunu yapmaya başladık. Herkese de tavsiye ederiz" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sportmen Cemaat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement