Spor salonunda protein tozu içen genç felç kaldı! Artık yürüyemiyor - Son Dakika
Güncel

Spor salonunda protein tozu içen genç felç kaldı! Artık yürüyemiyor

Adana'da iddialara göre spor salonunda düzenli olarak protein tozu içen genç felç kaldı. Hüseyin Ömer Uğurludoğan isimli gencin, asker olma hayaliyle spor salonuna gittiğini anlatan babaannesi, torununun hastaneye yürüyerek girdiğini ancak sedyeyle çıktığını ifade etti.

18.08.2021 17:27  Güncelleme: 07:28

Adana'da anne ve babasının yıllar önce boşanması nedeniyle 1 yaşından bu yana babaannesi Selma Öztaş ile yaşayan 19 yaşındaki Hüseyin Ömer Uğurludoğan isimli gencin iddialara göre spor salonunda içtiği protein tozu nedeniyle hayatı karardı. Asker olma hayaliyle gittiği spor salonunda 13 gün boyunca kullandığı tozun ardından felç kalan genç, artık yürüyemiyor.

Spor salonunda protein tozu içen genç felç kaldı! Her geçen gün daha da eriyor

PROTEİN TOZU BEYNİNE ZARAR VERMİŞ

19 taşındaki Hüseyin Ömer Uğurludoğan, asker olma hayaliyle kilo almak için geçtiğimiz ay spor salonuna kaydoldu. Spor salonu çalışanları, iddiaya göre, Uğurludoğan'a kilo almasını hızlandırmak için spor salonunda satılan protein tozunu önerdi. Yaklaşık 13 gün boyunca bu tozu kullanan Uğurludoğan, 14. gün fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tetkikler sonucu Öztaş'a torununun kullandığı protein tozunun beynine zarar verdiği ve bu nedenle felç kaldığı söylendi. Torunu yatağa bağımlı kalan anneanne, gözyaşlarıyla yardım istedi.

Spor salonunda protein tozu içen genç felç kaldı! Her geçen gün daha da eriyor

"HÜSEYİN ÖLECEK DİYE KORKUYORUM"

Anneanne Öztaş, "Torunum benimle yaşıyor. Kilo olmak için protein tozu içti. Spor salonuna her gün 15 lira para vererek protein tozu içmeye başladı. 13 gün sonra kötüleşmeye başladı. 14. Günde kalbini tutmaya başladı ve hastaneye kaldırdık. Ondan sonra el ve ayağı felç oldu, topallamaya başladı. Balcalı Hastanesi'ne götürdüm, oraya da yürüyerek girdi, sedyeyle çıktı. Yemekten de kesildi. Hüseyin ölecek diye korkuyorum" diye konuştu.

Spor salonunda protein tozu içen genç felç kaldı! Her geçen gün daha da eriyor

"19 BİN LİRAYA TEDAVİ OLABİLECEĞİNİ SÖYLEDİLER"

19 bin liraya torununun iyileşeceğini söyleyen Selma Öztaş, "Doktorlar düzelip düzelmeyeceğiyle ilgili bir şey söylemiyorlar. Özel bir hastaneye götürdüm. Onlar da 19 bin lira karşılığında tedavi olabileceğini söyledi. 19 bin lirayı ben nereden bulayım. Ayakları kitleniyor ve daha kötü oluyor. Hayırseverlerden yardım bekliyorum. Şu çocuğumu ayağa kaldırsınlar, başka bir şey istemiyorum. Ben bir şey istemiyorum, hastaneye ödesinler parayı" dedi.

Spor salonunda protein tozu içen genç felç kaldı! Her geçen gün daha da eriyor

SPOR SALONU YETKİLİLERİ KONUŞMAK İSTEMEDİ

Torununun asker olma hayalinin olduğunu belirten Öztaş, "Evim olsa evi satacağım ama evimde yok. Asker olmak istiyordu, hayali vardı. Askeriyeye başvurdu, spor salonunda bu hale geldi. Asker olup seni bu kümesten çıkaracağım diyordu ama olmadı" ifadelerini kullandı.

Öte yandan spor salonu yetkilileriyse konuyla ilgili açıklama yapmamayı tercih etti.

Spor salonunda protein tozu içen genç felç kaldı! Artık yürüyemiyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Spor salonunda protein tozu içen genç felç kaldı! Artık yürüyemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Isa Ertem: vay bee insanin nerde bu devlet diyesi geliyor, devlet hastaneleri doktorlari para yoksa hizmet yok , ozel hastaneler soygun pesinde demekki turkiyede hic bir sey degismemis, saglik bakani ve cumhurbaskanimiza sorsan medyaya inanmayin facebook youtube yalan dolu derler nede olsa ulke gulluk gulustanlik oyle olmasa multeciler niye gelsin derlersede artik sasmam yani .halkimiz yakinda vatandasliktan cikarin bizde turkiyede multeci olalim diyecek duruma geldiler Allah yardimcilari olsun. 4 1 Yanıtla
  • sibel baysal: Protein tozunami bağladılar yok daha ne felçlik neden olur ? Ani tansiyon yüksekliğinden .demekki onda tansiyon varmış .et yada yumurta yendiğinde kim felç oldu şimdiye kadar dünya tarihinde ? 1 4 Yanıtla
  • BİZİM MAHALLE: Parayı Hastaneye ödesinler diyor ama. Kendi adına bir şey istemiyor. O nedenle tokat işine inanmıyorum. 3 1 Yanıtla
  • fatih t: Biraz tokat isine benziyor . 0 3 Yanıtla
  • fatih t: Biraz tokat isine benziyor . Herkes vole vurma pesinde . 0 3 Yanıtla
  • Crixus : Ah be guzel kardesim :( Rabbim acilmsifalar verdin insaAllah 1 0 Yanıtla

Advertisement