Soyguncuların Öldürdüğü Güvenlik Görevlisi Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Soyguncuların Öldürdüğü Güvenlik Görevlisi Toprağa Verildi

Soyguncuların Öldürdüğü Güvenlik Görevlisi Toprağa Verildi

Kartal'da bulunan bir ATM'de iki soyguncu tarafından açılan ateşle hayatını kaybeden güvenlik görevlisi Ali Uğur Şen, son yolculuğuna uğurlandı.

27.06.2014 15:42  Güncelleme: 15:49

Kartal'da bulunan bir ATM'de iki soyguncu tarafından açılan ateşle ağır yaralanarak hayatını kaybeden güvenlik görevlisi Ali Uğur Şen, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Kartal Soğanlık Mahallesi'nde bir alışveriş merkezinde bulunan ATM'ye para konulduğu sırada iki soyguncu tarafından açılan ateşle ağır yaralanan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden güvenlik görevlisi Ali Uğur Şen son yolculuğuna uğurlandı. Hayatını kaybeden Ali Uğur Şen için Üsküdar Şakirin Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, ailesi, dostları ve iş arkadaşları katıldı.

Şen'in tabutunun üstüne adının yazılı olduğu forma ve Türk bayrağı koyulduğu görüldü. Şen'in tabutunun başında ise iş arkadaşı nöbet tuttu. Ayakta durmakta güçlük çeken acılı baba Ali Şen, taziyeleri kabul etti. Ali Uğur Şen'in yakınları tabutun başında uzun süre gözyaşı döktü. Kılınan cenaze namazının ardından Şen için helallik alınarak dua edildi. Duaların ardından Şen'in naaşı defnedilmek üzere Karacaahmet Mezarlığı'na götürüldü.

Ali Uğur Şen'in babası Şen, inancını yitirdiğini belirterek, "Devletin acze düştüğü yerde sokak, adaletini tendi tanzim eder. Devlet acze düştüğünde gerisinde bir şey kalmıyor. Yapılacak bir şey kalmıyor. Benim oğlum öldü başkaları ölmesin demiyorum. Çünkü inancımı yitirdim. Bu ülkede böyle insanlar hayatlarını kaybetmeye devam edecek" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Soyguncuların Öldürdüğü Güvenlik Görevlisi Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement