Sosyal Sorumluluk'ta Avea'ya Büyük Ödül - Son Dakika
Güncel

Sosyal Sorumluluk'ta Avea'ya Büyük Ödül

Sosyal Sorumluluk\'ta Avea\'ya Büyük Ödül

Avea, "Memleketim Anadolu, İşim Teknoloji" projesiyle Active ACADEMY'den ödülle döndü.

03.12.2011 10:41

Active ACADEMY 9. Uluslararası Finans Zirvesi kapsamında düzenlenen ödül töreninde Avea, Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülü'ne layık görüldü.

Sunduğu üstün kaliteli hizmet ve sınırsız destek anlayışıyla müşterilerinin her zaman yanında olan Avea, yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle de Türkiye'nin geleceğine yatırım yapmayı sürdürüyor. Hem sektörün hem de ülkemizin gelişmişliğine, yaptığı yatırımlarla destek veren Avea, bu kez de Anadolu kentlerini teknolojiyle buluşturan projesi, "Memleketim Anadolu, İşim Teknoloji" ile Türkiye'nin en prestijli ödüllerinden birinin sahibi oldu.

Active ACADEMY 9. Uluslararası Finans Zirvesi'nin düzenlediği Active ACADEMY Ödülleri'nde Avea, Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülü'ne layık görüldü.

Kazandığını topluma verme ilkesiyle yola çıkan, başarısını ticari kriterlerle birlikte topluma sağladığı faydalarla pekiştiren kurumlara verilen, kategorisinin en prestijli ödülü olan Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülü'nü Avea Strateji ve İlişkiler Direktörü Tolga Kılıç aldı.

Eski Başbakan Yardımcısı ve İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazım Ekren'in Başkanlığı'nı yaptığı jüride, Yıldız Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi'nden Prof. Dr. Salih Durer, Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Osman Gürbüz, Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Niyazi Berk, Bankalar Yeminli Murakıpları Vakfı Başkanı Muhsin Yener Gürmen yer aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sosyal Sorumluluk'ta Avea'ya Büyük Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement