Sosyal Devlet Olmanın Bilinci ile Hareket Ediyoruz - Son Dakika
Güncel

Sosyal Devlet Olmanın Bilinci ile Hareket Ediyoruz

Sosyal Devlet Olmanın Bilinci ile Hareket Ediyoruz

Öz; "Sosyal konularda da İslam'ın hükümleri doğrultusunda amel etmenin bir kez daha gerekliliğini burada görerek inanmış olduk"

17.08.2012 20:52  Güncelleme: 20:49

Ramazan ayının son günlerini yaşarken iftar çadırını ziyaret eden Ak Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz ve Genel Müdür Yardımcısı Mesut Bozkurt ile birlikte iftar çadırında yemek dağıttı. Masaları tek tek ziyaret eden Milletvekili Öz vatandaşın sıkıntılarını dinledi.

Ak Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz; " Mübarek Ramazan ayının son günlerine yaklaştık. Esenlik Şirketi'nin organize ettiği Malatya Belediyesi iftar çadırında bugün vatandaşlarımızla birlikte iftar edip, sohbet etmek için buradayız.

Dinimiz yaşanmak için gelen bir din. Dinimiz sadece bir inanç dini değil, dinimiz sadece ibadet dini de değil, İslamiyet inanmak, inandığını yaşamak ve İslamiyet'in sosyal boyutunu da yaşamakla mükelleftir" dedi.

İslam hükümlerini sosyal konulara da uygulamak gerektiğini vurgulayan Öz; "Sosyal konularda da İslam'ın hükümleri doğrultusunda amel etmenin bir kez daha gerekliliğini burada görerek inanmış olduk.

Ben bu mübarek ramazan ayının başta Malatya'mız olmak üzere ülkemizde birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize öncü olmasını temenni ediyorum. Her geçen gün bu güzel dayanışma ile inşallah ülkemizde yoksulların sayısı daha da azalacaktır. Ülkemizde yaşanan fitne ve fesat yok olup gidecektir. Ben bu duygularla bu organizeyi yapan Belediye Başkanımıza, Esenlik Şirketi Genel Müdürüne ve tüm çalışanlarına, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sosyal Devlet Olmanın Bilinci ile Hareket Ediyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement