Sorunları Tek Tek Dinledi - Son Dakika
Güncel

Sorunları Tek Tek Dinledi

Sorunları Tek Tek Dinledi

Vekil Demir, servis şoförleriyle bir araya geldi.

25.06.2013 09:26

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, servis şoförleri ile bir araya geldiği programda tek tek sorunları dinledi. Demir, çözümü için gerekenin yapılacağını söyledi.

Samsun Toplu Servis Taşımacılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği kahvaltıya katılan AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, sorun ve talepleri dinledi. Şoför esnafıyla tek tek ilgilenen Demir, iletilen sorunların çözümü için yapılması gerekenlerin yapılacağını ifade etti.

Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, beraberindeki AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Samsun Toplu Servis Taşımacılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin Yeşilkent Düğün Salonu'nda düzenlediği kahvaltıya katıldı. Dernek Başkanı Hüseyin Binay, Milletvekili Demir'e yaşanan sıkıntılar ve çözüm önerileriyle ilgili rapor verdi. Binay, özellikle yaz aylarında çalışmayan araçların SGK primleri ve vergilerinin ödendiğini belirterek, bu konuda yardımcı olunmasını istedi.

BAKANLIKLA GÖRÜŞÜLECEK

Yaşanan sorun ve sıkıntıları tek tek dinleyen Milletvekili Demir de, sorunların çözümü için gerekeni yapacağını belirterek, "Yasalar ve mevzuat çerçevesinde ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Bu ilettiğiniz sıkıntıların bir kısmı için sizleri Ulaştırma Bakanlığı yetkilileri ile görüştürebilirim. Heyet oluşturun ve sorunları, ne yapılabilir orada tekrar masaya yatıralım" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sorunları Tek Tek Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement