Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, yönetici ve öğretmenlere hizmet içi eğitim konferansı düzenledi - Son Dakika
Güncel

Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, yönetici ve öğretmenlere hizmet içi eğitim konferansı düzenledi

Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, yönetici ve öğretmenlere hizmet içi eğitim konferansı düzenledi

Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen hizmet içi eğitim kapsamında, Bozok Üniversitesi Sorgun Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda konferans gerçekleştirildi. Erciyes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Zülküf Altan, konuşmacı olarak katılarak 'Profesyonel öğretmenlik' ve 'Eğitimde idareci ve yönetici vizyonu' konularında bilgi aktardı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal, konferansın ilçede görev yapan öğretmen ve okul yöneticilerine yönelik düzenlendiğini ve verimli geçtiğini belirtti.

16.03.2024 12:19  Güncelleme: 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yönetici ve öğretmenlere yönelik hizmet içi eğitim kapsamında konferans düzenlendi.

Bozok Üniversitesi Sorgun Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'ndaki programa, Erciyes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Zülküf Altan konuşmacı olarak katıldı.

Altan, "Profesyonel öğretmenlik" ve "Eğitimde idareci ve yönetici vizyonu" konularında bilgi aktardı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal, konferansın ilçede görev yapan öğretmen ve okul yöneticilerine yönelik hizmet içi eğitim kapsamında düzenlendiğini ve verimli geçtiğini söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, yönetici ve öğretmenlere hizmet içi eğitim konferansı düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement