Sony "Vision Exchange" 1.1 Aktif Öğretimi Yeni Seviyelere Çıkarıyor - Son Dakika
Güncel

Sony "Vision Exchange" 1.1 Aktif Öğretimi Yeni Seviyelere Çıkarıyor

Sony "Vision Exchange" 1.1 Aktif Öğretimi Yeni Seviyelere Çıkarıyor

Yeni uygulamalar arasında, küresel öğretimi ve akıllı not almayı desteklemek için Skype Kurumsal entegrasyonu ve Kişisel Not Defteri yer alıyor.

19.03.2018 13:40

Basingstoke, 19 Mart 2018: Sony, öncü interaktif işbirliği ve aktif öğretim çözümü "Vision Exchange"in 1.1 sürümünü duyuruyor. Yükseltme, kullanıcılara gerçekten küresel öğretime olanak sağlayan Skype Kurumsal entegrasyonu fırsatının yanı sıra küresel seviyede interaktif öğretim desteği ve öğrencilerin daha akıllı not almasını sağlayan, güçlü bir Kişisel Not Defterine erişim sunacak.

Haziran 2018'den itibaren, Vision Exchange, bu iş akışı geliştirmelerini uygulamak ve konferans stilinde derslerle interaktif öğretimi desteklemek için 1.1 sürümüne yükseltilecek. Vision Exchange'e yapılacak güncellemeler, sorunsuz entegrasyon sağlayarak her türlü lojistik uzak öğrenim sorununu ortadan kaldırmayı amaçlıyor ve katılımcıların gelişmiş işbirliği ve iletişim ile derse odaklanması sağlanıyor. Güncelleme iki ana ünite serisi için geçerli olacak: PEQ-C100, PEQ-C130 ve Pod PC Yazılımı PES-C10.

Sony, yeni versiyon ile öğrencilerin hem sınıfta hem de sınıfın dışında işbirliği içinde çalışmasını sağlayan çözümler ve teknoloji sunmanın yanı sıra eğitim kurumlarının ilginç ve dikkat çeken içerikler oluşturmasını sağlama taahhüdünde bulunuyor. Vision Exchange'de yapılacak bu güncelleme, eğitim iş akışlarını geliştirecek ve Sony'nin müşteri talebine karşılık sürekli yeni işlevler ve operasyonel verimlilikler geliştirme kabiliyetini gösterecek. Vision Exchange, Sony'nin tüm İnteraktif BRAVIA Profesyonel Ekranları ile uyumlu olmaya devam edecek ve müşterilerin eğitim ortamları için yeni nesil AV çözümleri oluşturmasını sağlayacak.

Güncellenen yazılım, satın almanın ilk yılında ek ücret gerektirmeyecek. Bu da mevcut V1.0 sahiplerinin sorunsuz şekilde yeni V1.1 yazılımından faydalanmasını sağlayacak. Gelecek güncellemeler için Sony, kullanıcılara sürümlerinin gelişmiş özellikler ve istikrarlı çalışma için her zaman güncel kalmasını sağlayan bir yıllık abonelik sağlayacak Yazılım Yükseltme Programını (SUP) sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sony 'Vision Exchange' 1.1 Aktif Öğretimi Yeni Seviyelere Çıkarıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement