"Sonuna Kadar Selmanoğlu'nun Yanındayız" - Son Dakika
Güncel

"Sonuna Kadar Selmanoğlu'nun Yanındayız"

"Sonuna Kadar Selmanoğlu\'nun Yanındayız"

Salıbaba Mahallesi'nden Selmanoğlu'na tam destek!

21.04.2012 08:10

Şehrin gelişimine katkı sunmak adına bulvar çalışmalarına büyük önem veren Elazığ Belediyesi, Salıbaba Mahallesi'nde yaptığı istimlâk çalışması sonrası bulvar çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin üç yıldan beri büyük bir özveri ile sürdürdükleri istimlâk ve alt yapı çalışmalarının ardından yarısı tamamlanan yeni bulvarın kalan kısmı içinde çalışmalar son istimlaklerle birlikte tamamlanma aşamasına geldi.

Yaşar Doğu Caddesi ile Mevlana Caddesi arasında bağlantı sağlayacak ve alternatif bir güzergâh olacak yeni bulvar 40 metre genişliğinde ve 1000 metre uzunluğunda olacak yeni bulvarın kısa bir süre içerisinde hizmet vermeye başlaması bekleniyor.

Bu doğrultuda Salıbaba Mahallesi'ni ziyaret eden Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, konuyla ilgili ekiplerden bilgi alırken, ekiplere zaman zaman çeşitli direktiflerde bulundu. Salıbaba Mahalle Muhtarı M. Hacı Güneş'te bu ziyarette Başkan Selmanoğlu'na eşlik ederken, Muhtar Güneş yaptığı açıklamada Belediye tarafından kendilerine verilen tüm sözlerin tutulduğunu kaydetti.

Semt spor sahası, asfalt ve diğer çalışmaların ardından Salıbaba Mahallesi'nin yıllarca beklediği bir hizmetin Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu tarafından mahallelerine geldiğini söyleyen mahalle muhtarı Güneş, Salıbaba Mahallesi olarak Başkan Selmanoğlu'na teşekkür ettiklerini ve sonuna kadar yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Elazığ Belediyesi'nin önemli bir çalışmaya imza atarak Salıbaba Mahallesi'ne yeni bir bulvar kazandırdığını söyleyen Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise yeni bulvarın 40 metre genişliğinde bir bulvar olacağını ifade ederek sözlerine şöyle devam etti:

"Bugün istimlâk çalışmaları sona eren evlerin yıkılmasıyla bulvarın kalan kısmını süratli bir şekilde tamamlayacağız ve köprü kavşağı ile birleştirip kalan 7 evi de istimlâk ederek Salıbaba'ya güzel bir bulvar kazandıracağız. Yine bu çalışmaları gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimize de buradan teşekkür ediyorum"

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Sonuna Kadar Selmanoğlu'nun Yanındayız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement