Son dakika gündem olayları! - Son Dakika
Güncel

Son dakika gündem olayları!

Son dakika gündem olayları!

Fransa'nın sağcı cumhurbaşkanı adayı Eric Zemmour, asistanıyla basıldı, görüntüleri yayınlayan yayın yönetmeni görevinden alındı, Türkiye, F-35 görüşmeleri ABD'ye seçenek sundu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, göç dalgalarıyla ilgili konuştu gibi son dakika gündem haberleri bu sayfada yer almaktadır.

22.10.2021 12:01  Güncelleme: 12:35

Muş'ta artan vaka sayıları yeni tedbirler alındı, İl Sağlık Müdürlüğü, aşı olmayanların adını cami hoparlöründen anons ettiler, Fransa'nın sağcı cumhurbaşkanı adayı Eric Zemmour'ın asistanıyla görüntülendi son 24 saatte gündemde yer alan olaylardan derlenen haberlere bu sayfadan erişebilirsiniz.

TÜRKİYE, F-35 GÖRÜŞMELERİNDE ABD'YE SEÇENEK SUNDU

Son dakika gündem olayları!

ABD'nin Türkiye'nin F-35'ler için ödediği 1,4 milyar dolara karşılık F-16 teklifini yapması sonrası önemli gelişmeler yaşanıyor. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, F-35'ler için ABD'ye 3 seçenek sunulduğunu dile getirdi. Bilgiç, "Ya bu programa geri döneceğiz ya bize vadedilen uçakları alacağız ya da paramızı iade edecekler" ifadelerine yer verdi.

CUMHURBAŞKANI ADAYI ERIC ZEMMOUR, ASİSTANIYLA BASILDI

Son dakika gündem olayları!

Irkçı ve Müslüman karşıtı söylemleriyle bilinen Fransa'nın sağcı cumhurbaşkanı adayı Eric Zemmour'ın asistanıyla sarmaş dolaş fotoğrafı gündemde büyük etki yarattı. Ülkede büyük yankı uyandıran fotoğrafı yayınlayan yayın yönetmeni ise görevden alındı.Fransa'da yayımlanan haftalık dergi Paris Match'ın yayın yönetmeniHerve Gattegno görevden alındı. Gettegno'nun görevden alınma sebebi derginin kapağında Cumhurbaşkanı adayı Eric Zemmour'un fotoğrafını vermiş olması.

CAMİDEN AŞI OLMAYANLARIN ADINI ANONS ETTİLER

Son dakika gündem olayları!

Koronavirüse karşı aşılamada turuncu kategoride yer alan Muş'ta İl Sağlık Müdürlüğü, ilginç yönteme imza attı. Covid-19 aşı uygulaması için oluşturulan mobil ekipler, mahalle ve köyleri tek tek dolaşmaya başladı. Soğucak köyüne giden ekipler, ellerindeki kayıtlara göre aşı olmayan ya da 2 doz aşısını tamamlamayan kişilerin isimlerini camiden anons ederek, çağrıda bulundu. Aşılamada mavi kategoriye geçmeyi hedefleyen Muş İl Sağlık Müdürlüğü, seferberlik başlattı. Oluşturulan mobil aşı ekipleri, mahalle ve köyleri ziyaret edip, kapı kapı dolaşıyor. Ekipler ayrıca Soğucak köyüne aşılama için stant kurdu. Görevliler, köy camisinin hoparlöründen ellerindeki listeye göre, aşısızlar ile 2 doz aşı yaptırmamış olanların isimlerini okudu. İsimleri okunanlar ise tek tek standa gelip aşı oldu.


Son Dakika Güncel Son dakika gündem olayları! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement