Son dakika haberi | Adana Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Özer, şehidin kardeşine kız istedi - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberi | Adana Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Özer, şehidin kardeşine kız istedi

Son dakika haberi | Adana Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Özer, şehidin kardeşine kız istedi

Son dakika haberine göre Bingöl Karayolu üzerinde 2016 yılında PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Er Kadir Görgülü'nün kardeşi Mehmet Ali Görgülü'ye (26) Adana Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nevzat Özer kız istedi.

16.10.2020 14:45  Güncelleme: 15:58

DİYARBAKIR- Bingöl Karayolu üzerinde 2016 yılında PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Er Kadir Görgülü'nün kardeşi Mehmet Ali Görgülü'ye (26) Adana Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nevzat Özer kız istedi.

Doğu Anadolu görevinde olduğu sırada 2016 yılında Diyarbakır-Bingöl karayolunda PKK'lı teröristlerce yola yerleştirilen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Er Kadir Görgülü'nün Adana'da yaşayan kardeşi Mehmet Ali Görgülü, Pınar Erbaşı ile evlenmeye karar verdikten sonra kız isteme merasimi için yanında bir devlet yetkilisi olmasını istedi. Bunun üzerine baba Süleyman Görgülü kız isteme merasimine Adana Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nevzat Özer'i davet etti. Daveti geri çevirmeyen Özer, merasimine katıldı.ŞEHİT AİLELERİMİZİN HEM ACI HEM DE MUTLU GÜNÜNDE YANINDAYIZ

Şehit babası Süleyman Görgülü'den gelen telefon sonrası çok duygulandığını ve bu mutlu günlerinde onların yanında olmayı çok istediğini vurgulayan Özer, merasimde Elbaşı'yı aileden istedi. Şehit kardeşi Mehmet Ali Görgülü'ye Pınar Erbaşlı'yı istediklerini belirten Özer, 'Devlet, şehit ailelerimizin hem acı hem de mutlu günlerinde yanındadır. Şehitlerimizin anneleri, babaları, kardeşleri, evlatları bize emanettir. Onlar bizler için canlarını feda ettiler. Hakları asla ödenmez' diye konuştu.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberi | Adana Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Özer, şehidin kardeşine kız istedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement