Söğüt'te Eğitim Çalışanlarına Kaynaşma Yemeği Verildi - Son Dakika
Güncel

Söğüt'te Eğitim Çalışanlarına Kaynaşma Yemeği Verildi

Söğüt\'te Eğitim Çalışanlarına Kaynaşma Yemeği Verildi

İlçe Belediye Başkanı Osman Güneş tarafından, ilçe eğitim – öğretim çalışanlarına yeni eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle yemek düzenlendi.

04.10.2013 19:35  Güncelleme: 19:37

Bilecik Söğüt İlçe Belediye Başkanı Osman Güneş, ilçe eğitim – öğretim çalışanlarına 2013– 2014 Eğitim Öğretim yılının başlaması nedeniyle yemek verdi.

Düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Sayın Osman GÜNEŞ, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Süleyman ŞİŞMAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Bektaş UÇKUN, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Enver KANDİL, Şube Müdürü Halis ÇELİK, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Sayın Mustafa GÜLEÇ ve Sayın Mahmut EKİNCİ, Belediye Meclis Üyeleri, Okul Müdürleri ile Öğretmenlerimiz ve aileleri katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bektaş UÇKUN yaptığı konuşmada "Belediye Başkanına teşekkürlerini sunarak, tüm öğretmenlerin yeni eğitim öğretim yılını kutladı." İl Milli Eğitim Müdürümüz Süleyman ŞİŞMAN ve Belediye Başkanımız Osman GÜNEŞ 'in hoş geldiniz konuşmalarından sonra yemeğe geçildi.

İlçeye yeni atanan öğretmenlerle birlikte tanışma ve kaynaşmaya vesile olacağını umduğumuz bu güzel organizasyonun amacına ulaşması temennisiyle, yemeği tertip eden Belediye Başkanı Osman GÜNEŞ'e ve tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Söğüt'te Eğitim Çalışanlarına Kaynaşma Yemeği Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement