Siyasilerden Derbi Tahmini - Son Dakika
Güncel

Siyasilerden Derbi Tahmini

Siyasilerden Derbi Tahmini

Golleri kimin atacağını bile söylediler

17.10.2014 15:52

Tüm Türkiye 18 Ekim Cumartesi saat 19.00'da Türk Telekom Arena'da oynanacak Galatasaray- Fenerbahçe derbisini dört gözle bekliyor. Müthiş derbi siyasileri de heyecanlandırdı. Bakan ve milletvekilleri, derbi hakkındaki yorumlarını dile getirdiler.

Bazı milletvekilleri ise skor tahmininde bulundu. AK Parti'li Turan Galatasaray'ın maçı 2-1 alacağını belirtirken, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba ve Çanakkale Milletvekili Sarıbaş'ın tahmini ise Galatasaray'ın maçı 3-1 kazanacağı yönünde.

Çevre Komisyonu Başkanı Kaya, Fenerbahçe'nin 1-0 ya da 2-1 skorla kazanacağını söyledi. CHP Grup Başkanvekili Altay, AK Parti'li Güvenç ve CHP'li Türeli'nin tahminleri ise 2-1 Fenerbahçe lehine

Bazı milletvekilleri ile skorun yanısıra, gollerin kimin atacağı tahmininde de bulundu. AK Parti'li Coşkun, maçı 2-1 kazanacak Galatasaray'ın gollerini Burak ve Sneijder'in; AK Parti'li Domaç, maçı 2-1 alacak Fenerbahçe'nin gollerini Emenike ve Kuyt'ın; CHP'li Aldan da Fenerbahçe'nin maçı 2-1 kazanacağını, golleri de Gökhan Gönül ile Kuyt'ın atacağını ifade etti.

İŞTE O YORUMLAR:

SAĞLIK BAKANI MÜEZZİNOĞLU:

Maçta olabildiğince dostluğu, kardeşliği ve centilmenliği ön planda tutmalıyız.

AK PARTİ GRUP BAŞKAN VEKİLİ BELMA SATIR:

Fenerbahçe'nin kazanmasını istiyorum. Ailemdeki bütün erkekler Fenerbahçe'li, onların mutlu olması benim mutlu olmam demektir.

AK PARTİ KARS MİLLETVEKİLİ YUNUS KILIÇ:

İstiyoruz ki Fenerbahçe ve Galatasaray topluma sporla verilmesi gereken mesajı versinler, saygıyı birbirlerine göstersinler, toplum da onu oradan alsın" dedi. Fenerbahçe'nin şu andaki arzusu, isteği ve coşkusunun Galatasaray'ın biraz daha önünde olduğunun görüldüğünü ve bunun da maçın sonucuna yansıyacağını düşündüğünü vurgulayan Kılıç, "Fenerbahçe'den en az iki farklı galibiyet bekliyorum. Eskiden 'bir olsun bizim olsun' denirdi. Yok böyle olmasın, en az iki fark bekliyorum. Çünkü şu andaki kondisyon, arzu ve istek bunu gösteriyor.

AK PARTİ ADANA MİLLETVEKİ NECDET ÜNÜVAR:

Fenerbahçe ve Galatasaray derbisi ile ilgili görüşünün sorulması üzerine, "Evet hafta sonu çok önemli derbi var, Adana derbisi var. Adanaspor- Adana Demirspor derbisi var. Ben o derbi ile daha çok ilgiliyim. O derbide iyi oynayan kazansın istiyorum. Fenerbahçe ve Galatasaray da birbirlerini üzmesin diyorum. Onlar üzülmezse biz de üzülmeyiz. dedi

AK PARTİ AĞRI MİLLETVEKİ EKREM ÇELEBİ:

iki çocuğunun Galatasaray'lı, eşinin Fenerbahçe'li, kendisinin ise Trabzonsporlu olduğunu vurgulayarak, derbide mutlu sona Galatasaray'ın ulaşacağını kaydetti. Galatasaray'lı AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, bu yıl bütün takımlarda düşüş olduğunu, hiç bir takımın zevkle ve keyifle seyredilecek futbol oynamadığını ifade ederek, Galatasaray maçı 2-1 alacağını, golleri de - oynarsa - Burak ve Sneijder'in atacağını belirtti.

AK PATİ İSTNABUL MİLLETVEKİ MEHMET DOMAÇ:

Umut ederim bu derbi, iki takımın da iyi oynadığı bir maç olur ve sonuçta Fenerbahçe kazanır" dedi. Domaç, maçı Fenerbahçe'nin 2-1 alacağını, golleri de Emenike ve Kuyt'ın atacağını söyledi.

CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ ENGİN ALTAY:

Galatasaray herkesi yenebilir ama yıllardır Fenerbahçe'yi yenmesi çok nadirdir. Fenerbahçe, Galatasaray karşısında hep şanslı olmuştur gene öyle olacaktır, hiç bir tereddüt duymuyorum. Galatasaray da kıymetli bir takımımız ama Fenerbahçe 3 puanı oradan rahat bir şekilde alacaktır. 2-1 Fenerbahçe alır" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Haber7.com

Son Dakika Güncel Siyasilerden Derbi Tahmini - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement