"Sivil Toplum Kuruluşlarının Her Zaman Yanındayız" - Son Dakika
Güncel

"Sivil Toplum Kuruluşlarının Her Zaman Yanındayız"

"Sivil Toplum Kuruluşlarının Her Zaman Yanındayız"

Yusuf Uzun, hafta sonunu sivil toplum kuruluşlarına ziyarete ayırdı.

30.04.2013 11:08

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü Çaykara Şahinkayalılar Derneği'nin düzenlediği dayanışma toplantısının ardından Zonguldaklılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin 10. yıl kutlama programına da katıldı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, hafta sonunu sivil toplum kuruluşlarına ziyarete ayırdı. İlk olarak Beylikdüzü Çaykara Şahinkayalılar Derneği'nin düzenlediği dayanışma ve kaynaşma yemeğine katılan Başkan Uzun, daha sonra Beylikdüzü Zonguldaklılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin 10. yıl kutlama programına katıldı.

Birlik ve Beraberliğe Vurgu

Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Uzun, toplumsal dayanışma duygusunu oluşturmak adına yapılan dernek çalışımlarının önemine dikkat çekerek, "81 ilimiz var. Cennet gibi bir ülkemiz. Biz 76 milyon kardeşiz. Hepimiz birlikte Türkiyeyiz" dedi. Başkan Uzun, Beylikdüzü Belediyesi'nin sivil toplum kuruluşlarına destek sağladığına da dikkat çekerek, "Sivil toplum kuruluşlarının her zaman yanındayız" diye konuştu. Zonguldak Dernek Başkanı Yakup Alacalı ve Çaykara Şahinkayalılar Dernek Başkanı Doç. Dr. Necmi Kurt da desteklerinden dolayı Başkan Uzun'a teşekkür etti ve günün anısına plaket takdim etti. Etkinlikte sanatçılar eşliğinde oyunlar oynayan katılımcılar, birbirleriyle sohbet ederek hasret giderdiler.

Programlara; Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Çaykara Belediye Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu, milletvekilleri, başkan yardımcıları, siyasi partilerin ilçe başkanları, yerel yöneticiler, sivil toplum örgütlerinin başkanları, yönetim kurulu üyeleri, iş adamları ve kalabalık bir davetli topluluğu iştirak etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Sivil Toplum Kuruluşlarının Her Zaman Yanındayız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement