Siverek'te Madde Bağımlılığı ile Mücadele Konferansı - Son Dakika
Güncel

Siverek'te Madde Bağımlılığı ile Mücadele Konferansı

Siverek\'te Madde Bağımlılığı ile Mücadele Konferansı

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, 'Yeni Türkiye Geleceğini Tartışıyor ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele' konulu konferans düzenlendi.

05.02.2015 18:18

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, 'Yeni Türkiye Geleceğini Tartışıyor ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele' konulu konferans düzenlendi.

Siverek Kaymakamlığı ile Siverek Belediyesi tarafından yürütülen proje kapsamında Eyyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezi'nde 'Yeni Türkiye Geleceğini Tartışıyor ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele' konulu konferansın ilki gerçekleştirildi. Konferansa; AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ahmet İnan, Siverek Kaymakamı Hamza Erkal, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve vatandaşlar katıldı.

Konferans öncesinde konuşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, bölgede madde kullananların yoksul aile çocuklarından oluştuğunu belirterek, "Salonda çok sayıda bayan kardeşim çocuklarıyla birlikte bizi dinliyor. Çocukların korunmasında en büyük yük anneye düşüyor, dini eğitimin büyük önemi vardır. Maneviyat artıkça gençlerimiz madde bağımlılığı tuzağına düşme ihtimalleri o derece azalıyor. Madde bağımlılığı dediğimiz şey aslında maddi ve manevi olarak topluma, aileye ve bireyin kendisine zararı olan alışkanlıklar desek daha mantıklı olur sanırım. Burada sadece uyuşturucu bağımlılığından veya alkol bağımlılığından bahsetmiyoruz. Ama şu da bir gerçek ki madde bağımlılığı bizim en önemli sorunumuz" dedi.

Konuşmaların ardından Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Psikiyatri Bölümü Başkanı Doç. Dr. Hasan Kandemir tarafından 'Yeni Türkiye Geleceğini Tartışıyor ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele' konulu konferans verildi. - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Siverek'te Madde Bağımlılığı ile Mücadele Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement