Siverek'te Kaza Sonrası Eylemi Kaymakam Bitirdi - Son Dakika
Güncel

Siverek'te Kaza Sonrası Eylemi Kaymakam Bitirdi

Siverek\'te Kaza Sonrası Eylemi Kaymakam Bitirdi

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, yolcu minibüsünün çarptığı motosiklette bulunan 2 kişi yola savrularak yaralandı.

28.06.2013 13:49

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, yolcu minibüsünün çarptığı motosiklette bulunan 2 kişi yola savrularak yaralandı. Kazanın ardından 100 kişilik grup, sinyalizasyon ışıkları bulunmadığı için sık sık kazaların meydana geldiğini ileri sürerek; lastik, taş ve tahtalarla barikat kurup yolu trafiğe kapatarak eylem yaptı. Eylemcileri olay yerine gelen Siverek Kaymakamı Hamza Erkal dağılmaları için ikna etti.

Kaza, öğle saatlerinde Fırat Mahallesi Çermik Bulvarı üzerinde meydana geldi. Zeynel Bilgen yönetimindeki 63 ER 012 plakalı motosiklete peşinden gelen ve sürücüsü belirlenemeyen 63 TC 750 plakalı minibüs arkadan çaptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen motosiklette bulunan Zeynel Bilgen ile İlyas Dağdeviren yola savrularak yaralandı. Başında kask bulunmayan yaralılar, çevredekiler tarafından çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Siverek Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

KARAYOLUNU TRAFİĞE KAPATTILAR

Kazanın ardından toplanan 100 kişilik grup; sinyalizasyon bulunmadığı için sık sık kazaların meydana geldiğini ileri sürerek lastik, taş ve tahtalar ile barikat oluşturarak yolu trafiğe kapattı. Karayolunda sinyalizasyon çalışmasının bulunmadığını ve bu yüzden sık sık kazaların yaşandığını söyleyen gruba, ihbar üzerine olay yerine gelen polis dağılmaları yönünde uyarıda bulundu. Polisin uyarısına olumsuz yanıt veren grup, Kaymakam Hamza Erkal'ın gelmesini istedi. Bunun üzerine vatandaşlarla görüşmeye gelen Kaymakam Erkal, yaşanan sorunun bir an önce giderilerek karayoluna sinyalizasyon çalışmasına başlanacağını söyledi. Yaklaşık 2 saat süren eylem, vatandaşların Kaymakam Hamza Erkal ile görüşmesinin ardından sona erdi. - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Siverek'te Kaza Sonrası Eylemi Kaymakam Bitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement