Sivasspor'lu Futbolcular Doğum Günü Partisinde Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Sivasspor'lu Futbolcular Doğum Günü Partisinde Bir Araya Geldi

Sivasspor\'lu Futbolcular Doğum Günü Partisinde Bir Araya Geldi

Spor Toto Süper Lig'de son haftalarda kötü sonuçlar alan Sivasspor'lu futbolcular ile eşleri ve çocukları dün akşam takım kaptanı Kadir Bekmezci'nin kızı Kayra Nur'un doğum günü partisinde bir araya geldiler.

21.03.2014 13:04

Spor Toto Süper Lig'de son haftalarda kötü sonuçlar alan Sivasspor'lu futbolcular ile eşleri ve çocukları dün akşam takım kaptanı Kadir Bekmezci'nin kızı Kayra Nur'un doğum günü partisinde bir araya geldiler. Sivas'ta bir lokantada gerçekleşen partiye Sivasspor'lu futbolcular tam kadro katıldı. Yenilen yemeklerin ardından futbolcular sahneye çıkarak halay çekti. Daha sonra takım kaptanı Kadir Bekmezci'nin 4 yaşına giren kızı Kayra Nur'un pastasını hep birlikte kesildi. Takım kaptanı Kadir Bekmezci, bu tip organizasyonların kendileri için önemli olduğunu belirterek, Takımın hepsini bir arada görmek çok güzel. Bu gün benim kızımın doğum günü vardı. Bende düşündüm bütün takımı bir araya toplayıp önce yemek yiyelim sonra doğum gününü kutlayalım dedim. Sağolsun arkadaşların hepsi geldi. Çok güzel bir akşam yemeği oldu. Bu da bizim bu hafta oynayacağımız karşılaşma için bir birimize kenetlenmek açısından güzel oldu. Çünkü son haftalarda takım olarak kötü bir gidişimiz var. Bir an önce bunlardan kurtulup önümüzdeki karşılaşmaları kazanmak istiyoruz. Takım olarak tekrar bir çıkış yakalamak istiyoruz. Bunu da başarabiliriz çünkü biz iyi bir takımız. Kayseri Erciyesspor karşılaşmasından galip gelerek tekrar çıkışa geçmek istiyoruz.dedi.

Takım ile bir araya gelerek böyle yemekler yemenin faydalı olduğunu belirten Bekmezci, Daha önceleri biz futbolcular olarak buluşup yemek yiyorduk. Ama bu gün ilk kez eşlerimiz de geldi. Ailecek bir araya gelip yemek yemek çok güzel oldu. Hem moral açısından hem de bir birimizi daha iyi tanımak açısından çok güzel oldu. Buraya gelen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivasspor'lu Futbolcular Doğum Günü Partisinde Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement