Sivas Belediye Başkanı, Karate Takımına Moral Ziyareti Yaptı - Son Dakika
Güncel

Sivas Belediye Başkanı, Karate Takımına Moral Ziyareti Yaptı

Sivas Belediye Başkanı, Karate Takımına Moral Ziyareti Yaptı

Her branştan spor ve sporcuya destek veren Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, bu kapsamda 4 Eylül Belediyespor bünyesinde faaliyet gösteren karate takımını ziyaret etti.

27.10.2013 20:13

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, her branştan spor ve sporcuya verdiği destekleri sürdürüyor. Başkan Ürgüp bu kapsamda 4 Eylül Belediyespor bünyesinde faaliyet gösteren karate takımını ziyaret etti.

Alibaba semt evinde faaliyet gösteren takımın antrenmanını izleyen Başkan Ürgüp, takım antrenörü Oğuz Ökten'den bilgiler alarak, karete elbisesi giydi.

AMACIMIZ DAHA BAŞARILI NETİCELER ALMAK

Karate takımının çalışmaları hakkında bilgiler veren antrenör Ökten; "Bu sporcularımız yarışmalara hazır hale gelmiş, gerek iller arası, gerek Türkiye şampiyonası, gerekse uluslararası müsabakalara giren sporcularımız. Bu sporcularımızın geçmişte olduğu gibi önümüzdeki günlerde de haftada en az 6 gün antrenmanlarını devam ettireceğiz. Bugüne kadar karate sporuna verdiğiniz desteklerden dolayı hem şahsım hem de sporcularım adına tekrar çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki sezonda daha iyi başarılar getireceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

KARATE TAKIMIMIZIN BAŞARILARI BİZİ GURURLANDIRIYOR

Oğuz Hoca'ya teşekkür ederek sözlerine başlayan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise konuşmasında; "Hocamızın yaptığı iş hakikaten önemlidir. Türk sporuna karate branşında yıllardan beri hizmet veriyor. En üst seviyede kuşak sahibi Türkiye'deki nadir sporculardan birisidir kendisi. Bizim yaptığımız iş çok abartılacak bir iş değil ama yaptığımız işi fazla yapan olmadığı için kıymet kazanıyor. Bunu bütün belediyelerde çalışan arkadaşlarımızın yapması lazım. Bir takım kurumların bunu üstlenmesi lazım. Bu yeri bu sene hocamızla birlikte organize ettik. Yer arayışlarımız devam ederken böyle bir semt evinin bir katını tamamen size ayırdık. Buranın eksikliklerini de inşallah önümüzdeki günlerde tamamlayacağız. Servis konusunda ve müsabakalara gidiş geliş konusunda bir sıkıntı olmayacak. Bir de Oğuz Hoca'ma iki tane hoca takviyesi yaparsak yeni sezonda Sivas ve Türk sporu adına burada güzel bir netice almış olacağız. Başta hocam olmak üzere hepinize verdiğiniz emeklerden dolayı çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

İNANÇ VE KARARLILIK MUTLAKA BAŞARI GETİRİR

Sporculara da tavsiyelerde bulunan Başkan Ürgüp; "Bir işte devamlılık çok önemlidir. İstikrarlı bir devamlılık neticeyi mutlaka aldırır. Başarılı olmamak için hiç bir sebep yok. İnsanı Cenab-ı Allah öyle bir yaratmış ki, yoğunlaştığı her işe fıtratı mümkün. Siz bu işe yoğunlaştınız, bu işi kesin başarırsınız. Ben daha az, daha çok kabiliyetli diye bir şey tanımıyorum. Diğer sporlarda da böyle, mektepte, medresede, işte ve siyasette de böyle. Yaptığınız işi istikrarlı ve sürekli hale getirdiğiniz takdirde başarılı olursunuz. Ailelerinize de ben çok teşekkür ediyorum. Size bu izni ve desteği vermiş olmaları çok önemli" diye konuştu.

Konuşmaların ardından karate takım antrenörü Oğuz Ökten ziyaretin anısına Başkan Ürgüp'e karate elbisesi giydirerek, kulüp binasını tanıttı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sivas Belediye Başkanı, Karate Takımına Moral Ziyareti Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement