Sivas Bakan Yılmaz Esnafı Ziyaret Ederek Oy İstedi - Son Dakika
Güncel

Sivas Bakan Yılmaz Esnafı Ziyaret Ederek Oy İstedi

Sivas Bakan Yılmaz Esnafı Ziyaret Ederek Oy İstedi

Bakan Yılmaz esnafı ziyaret ederek oy istedi MİLLİ Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, seçim çalışmaları çerçevesinde geldiği Sivas'ta bugün de esnafları ziyaret etti.

02.05.2015 22:22

Bakan Yılmaz esnafı ziyaret ederek oy istedi

MİLLİ Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, seçim çalışmaları çerçevesinde geldiği Sivas'ta bugün de esnafları ziyaret etti.

AK Parti Sivas İl Başkanlığı tarafından organize edilen seçim çalışmalarına katılmak üzere perşembe günü Sivas'a gelen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, temaslarına bugün de devam etti. İlk olarak AK Parti Sivas il yönetimi ve meclis üyeleri ile bir araya gelen Bakan Yılmaz, daha sonra Galericiler Sitesi'ndeki esnafları ziyaret ederek, 7 Hazarin'da yapılacak milletvekilliği seçimleri için partisine destek istedi. Ziyaret sırasında MHP Sivas 2'inci sıra adayı Oğuz Özdemir ile karşılaşan Bakan Yılmaz, bir süre sohbet ettiği rakip adaya başarılar dilediler. Buradaki ziyaretlerinin ardından il merkezinde bulunan Cumartesi Pazarı'na geçen Bakan Yılmaz, pazar esnafı ve vatandaşlar ile sohbet ederek seçimlerde destek istedi. Bakan Yılmaz ziyaretlerinin ardından karayolu ile Ankara'ya hareket etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas Bakan Yılmaz Esnafı Ziyaret Ederek Oy İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • osman Karadağ: Bakan beye 1 sorum olacak mhp nin 2.sıra adayı seçilirsem ak partiye geçecem diye ak partilerden oy istiyor verelim mi bakan nede olsa ak partiye geçecek en azından tanıdıgımız aday bakan bey alışkınya mhp li leri ak partiye almaya 0 0 Yanıtla

Advertisement