Sirmen ÇYDD'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Sirmen ÇYDD'yi Ziyaret Etti

Sirmen ÇYDD\'yi Ziyaret Etti

CHP İzmit Belediyesi Başkan Adayı Sefa Sirmen ve İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ni ziyaret etti.

11.12.2013 15:28

CHP İzmit Belediyesi Başkan Adayı Sefa Sirmen ve İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım ÇYDD(Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği)'i ziyaret etti.

CHP İzmit Belediyesi Başkan Adayı Sefa Sirmen ve İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım ÇYDD Başkanı Gülşen Müstecaplıoğlu ve yönetimini ziyaret ederek hem seçimlerle e İzmit'in geldiği son noktayı hem de ÇYDD'nin beklenti ve isteklerini konuştu. Sirmen, yapılan ziyaretten ötürü dernek yönetimi ve üyeleri tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı. Sirmen ÇYDD atölyelerini dolaşarak bayanlarla sohbet etti ve kolaylık diledi.

'İYİ Kİ SDKM'Yİ YAPMIŞSININIZ'

ÇYDD Başkanı Gülşen Müstecaplıoğlu Sirmen'i çok dostane ve sıcak karşılayarak yaşadıkları sıkıntılardan bahsetti. Müstecaplıoğlu , ' SDKM'yi iyi ki yapmışsınız bir etkinlik yapmak için salon bulamıyorduk. Ancak 10 Kasım'da çok üzüldük. İzmit'te klasik müzik yapan insanlarla birlikte 10 Kasım'da Atatürk'ün sevdiği müziklerle bir anma günü yapmak istiyorduk. Önce SDKM için tamam dendi sonra Vali bey ile il kültürün konseri yapılacak dendi. O da müzik bu da müzik, birlikte yapsaydık madem. Salon aradık bulamadık çok üzüldük. İzmit'e ayrıca daha önce de istemiştim Gençlik Lokalleri lazım' dedi

'ÖĞRENCİLERİN NEREDE KALDIĞI HEPİMİZİN SORUNUDUR'

Müstecaplıoğlu öğrencilerin sıkıntılarından bahsederek, ' Burada 60binin üzerinde öğrenci var ama 2bin 3bin kişilik yurtlar var. Bu çocuklar nerede kalıyor? Bunlar bizim sorunumuz. Benim dileğim eğitim evleri ve yurtların olması dedi.' Sefa Sirmen bugünkü iktidardan farklı şeyler beklemek zaten tanıyamamış olunduğunu gösterir diyerek, ' Bizim dönemimizde yurtlar, burslar, ücretsiz seyahat kartları, üç öğün bedava yemek sunduk. Biz bunları zor dönemde yaptık. Bu defa Belsa'yı alacağız.' dedi.

'PROJELERİMİZ KALİTESİNİ KORUYOR'

ÇYDD Başkanı Müstecaplıoğlu ÇYDD'nin Ankara'da stratejilerini belirlediği toplantıda alınan kararlardan bahsetti. Sirmen, ' Birlilkte çok güzel işler yapacağız. SDKM ve tiyatro çok güçlü onu kapatamadılar. Bizim yaptığımız her proje kalitesini koruyor. Depremden sonra barajda tek bir sıkıntı, sızıntı olmadı. Yaptığımız konutlarda da öyle bir tek sıvası dökülmedi. Bunların hepsi örnek çalışmalardı. Biz Yuvam'da bilerek yeşil alan bırakmıştık orayı kamulaştırdık ancak ona rağmen oraları bozdular. ' dedi ziyaret sonunda Sirmen Atatürk posterinin önünde ÇYDD ile hatıra fotoğrafı çekildi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sirmen ÇYDD'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement