Sirke İmalathanesine 'Sahte İçki Operasyonu' - Son Dakika
Güncel

Sirke İmalathanesine 'Sahte İçki Operasyonu'

Sirke İmalathanesine \'Sahte İçki Operasyonu\'

Tekirdağ'ın Şarköy İlçesi'ne bağlı Mürefte mahallesinde bir sirke imalathanesine düzenlenen operasyonda şişelenmiş ve bidonlar içerisinde 1 tona yakın sahte içki ile sahte bandrol ele geçirildi.

04.07.2016 17:16

Tekirdağ'ın Şarköy İlçesi'ne bağlı Mürefte mahallesinde bir sirke imalathanesine düzenlenen operasyonda şişelenmiş ve bidonlar içerisinde 1 tona yakın sahte içki ile sahte bandrol ele geçirildi. Olayla ilgili 51 yaşındaki G.K. gözaltına alındı.

Tekirdağ'da jandarma, sirke imalathanesi bulunan G.K.'nın sahte içki ürettiği ihbarı üzerine harekete geçti. Takip edilen şüphelinin bayramda sahte içkileri barlara satılacağını öğrenen jandarma, mahkeme kararıyla imalathaneye baskın düzenledi. Yapılan aramalarda 9 bin sahte bandrol, 700 litre bidonlar içerisinde sahte rakı, 150 litre saf alkol, 100 litre sahte viski, 2 bin adet boş şişe, 4 bin boş rakı ve votka şişe kapağı ile 900 adet şişelenmiş sahte rakı ve votka şişesi ele geçirildi.

İmalathane sahibi G.K. ifadesi için Tekirdağ Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

- Tekirdağ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sirke İmalathanesine 'Sahte İçki Operasyonu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement