Sinop'ta Mehterli Açık Hava Şöleni - Son Dakika
Güncel

Sinop'ta Mehterli Açık Hava Şöleni

Sinop\'ta Mehterli Açık Hava Şöleni

Sinop Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Ortaöğretim Birimi tarafından düzenlenen 'Acık Hava Şöleni' büyük ilgi gördü.

10.06.2013 09:02

Sinop Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Ortaöğretim Birimi tarafından düzenlenen 'Acık Hava Şöleni' büyük ilgi gördü.

İskele Meydanı'nda gerçekleştirilen şölen, Isparta Mehteran Takımı'nın eski otogar mevkisinden şölen alanına kadar süren yürüyüşüyle start aldı. Güzergah boyunca vatandaşlar mehteran takımına tezahüratta bulundu. Yürüyüş ardından Isparta Mehteran takımı tarafından Sinoplulara eşsiz marşlardan oluşan bir konser verdi. Mehteran takımının gösterisi, protokol ile toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.

Daha sonra sahneyi Ali Kınık ve Ozan Erhan Çerkezoğlu paylaştı. Ünlü sanatçılar kendilerini izleyen kalabalığa coşkulu anlar yaşattı. Ülkücü Sanatçı Ali Kınık "Bozkurt Ali" tezahüratları arasında sahneye çıktı. Birbirinden güzel parçaları salondaki kalabalık izleyiciler ile birlikte söyleyen Ali Kınık'ın seslendirdiği türkülere ellerindeki Türk bayrakları ile eşlik eden gençler sanatçıyı alkış yağmuruna tuttu. Türkiye'de aşık geleneğini yaşatan önemli isimlerden biri olan Ozan Erhan Çerkezoğlu ise, eserlerini bağlamasıyla birlikte seslendirdi.

Oldukça renkli anların yaşandığı programa Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, MHP Sinop İl Başkanı İsmail Özhan, Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan, Kamu-Sen Sinop İl Başkanı Metin Süren, Boyabat eski Belediye Başkanı Hasan Kara, Sinop Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Hakan Vehbi Can Terzi, çevre illerden Ülkü Ocakları'nın yönetim ve üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sinop'ta Mehterli Açık Hava Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement