Sinop Araç Borcu İçin Kendini Kesmek İstedi - Son Dakika
Güncel

Sinop Araç Borcu İçin Kendini Kesmek İstedi

Sinop Araç Borcu İçin Kendini Kesmek İstedi

Araç borcu için kendini kesmek istedi Sinop'ta Ali Baş isimli bir kişi, traktörü ile geldiği adliye önünde kendini kesti.

03.11.2015 13:28

Araç borcu için kendini kesmek istedi

Sinop'ta Ali Baş isimli bir kişi, traktörü ile geldiği adliye önünde kendini kesti. Borcu yüzünden kendine zarar veren Baş, güçlükle sakinleştirilmeye çalışıldı.

Olay bugün Sinop'ta meydana geldi. İddiaya göre aldığı bir araç nedeniyle borcunu ödeyemediği için bunalıma giren ve tehdit edildiğini ileri süren Ali Baş isimli bir kişi, traktörü ile adliye binası önüne geldi. Burada vücudunun çeşitli yerlerinden kendini bıçakla keserek etrafa bağırmaya başladı. Kanlar içerisinde kalan Baş'a çevredeki vatandaşlar ve polis müdahale etmek istedi. Sinir krizi geçiren Ali Baş, güçlükle sakinleştirilmeye çalışıldı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Baş, "Yarın benim başıma bir olay geldiğinde bu polis o zamanda bana sahip çıkacak mı? Bugün beni kurtarsanız ne olur ki yarın kendimi asacağım" diye bağırdı. Ali Baş, tedavi için Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'e kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sinop Araç Borcu İçin Kendini Kesmek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement