Sındırgı'nın doğal ürünleri TBMM'de - Son Dakika
Güncel

Sındırgı'nın doğal ürünleri TBMM'de

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Sındırgı'nın doğal ürünlerinden oluşan hediye sepetlerini TBMM'de cumhur ittifakı milletvekillerine takdim etti. Hediyeler arasında Yörük bebeği anahtarlık, kolonya ve Sındırgı'dan Dünya'ya açılan lezzet kurutulmuş meyve ürünleri yer aldı. Ziyarette Sındırgı'nın tanıtımı yapıldı ve yapılması planlanan işlerle ilgili istişarede bulunuldu.

11.07.2023 10:14  Güncelleme: 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Sındırgı'nın doğal ürünleri TBMM'de

TBMM'de Sındırgı rüzgarı esti

BALIKESİR - Türkiye'nin doğal hediyecisi konumuna gelen Sındırgı'nın doğal ürünlerinden oluşan hediye sepetleri TBMM'de cumhur ittifakı milletvekillerine hediye edildi. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş beraberindeki heyetle birlikte Balıkesir milletvekilleri başta olmak üzere, milletvekilleri, bakanlıklara hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sıfır atık projesi dahilinde atık gazetelerle kadınlar tarafından üretilen sepet içerisinde, Yörük bebeği anahtarlık, kolonya, Sındırgı'dan Dünya'ya açılan lezzet kurutulmuş meyve ürünleri yer aldı. İlçenin ve üretilen değerlerin tanıtımı için Türkiye Belediyeler Birliği destekleri ile gerçekleştirilen ziyarette Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş, AK Parti İlçe Başkanı M. Cemil Atla, MHP ilçe başkanı İsmail Tavşanoğlu ile birlikte milletvekillerine hediyeleri ulaştırdı. Sındırgı'nın tanıtımının da gerçekleştirildiği ziyarette, yapılması planlanan işlerle ilgili istişarede bulunuldu.

Ulaşımda Yeni Dönem

Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş, Balıkesir Büyükşehir Belediye başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti İl başkanı Ekrem Başaran, Balıkesir milletvekilleri, cumhur ittifakı ilçe başkanları ile birlikte Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Devam eden Sındırgı Akhisar Karayolu, yapılması planlanan Simav yolu ve diğer projeler hakkında istişarede bulunuldu. Kültür Bakanı yardımcısı Nadir Alpaslan, Türkiye Geleneksel Atlı Sporlar Federasyon Başkanı Zübeyir Bekiroğlu makamında ziyaret edildi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde doğal şehir Sındırgı rüzgarı estiğini ve merak edilen bir ilçe olduklarını belirten Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş, "Sındırgı Bereket Versin Kadın kooperatifinin ürettiği gazete kağıdından sıfır atık ürünleri ve jeotermal ile kurutulan meyve kuruları, Kertil Çam Kolonyası, lavanta kesesi ve anahtarlıktan oluşan sepetimizi 28.dönem milletvekillerine hediye olarak takdim ettik. Milletvekillerimiz gerek ziyaret esnasında, gerekse telefonla dönerek Sındırgı'nın doğal hediyeleri için teşekkürlerini, hediyeleri hazırlayan maharetli kadınlarımıza selamlarını ilettiler. Şehrimizi tanıtmak adına güzel organize yapmış olduk. Bu organize için Türkiye Belediyeler Birliği'ne meclis idare amirliğine, Balıkesir milletvekillerimize teşekkür ederim" dedi.

Sındırgı\'nın doğal ürünleri TBMM\'de
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sındırgı'nın doğal ürünleri TBMM'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement