Sincan'ın 3 Adayı AK Parti'de Görev Yaptı - Son Dakika
Güncel

Sincan'ın 3 Adayı AK Parti'de Görev Yaptı

Sincan\'ın 3 Adayı AK Parti\'de Görev Yaptı

Sincan'da, iki ismin AK Parti'den istifa edip CHP ve MHP'den aday olmasıyla birlikte AK Parti'de görev yapmış 3 isim seçimlerde yarışmış olacak.

02.02.2014 09:49  Güncelleme: 13:49

Ankara'da 28 Şubat döneminde tankların geçmesiyle ünlenen Sincan ilçesinde çok ilginç bir yarış var. Gazeteport'un haberine göre, 30 Mart'ta yapılacak Belediye Başkanlığı seçiminde yarışacak üç adayın üçü de AK Partili. Adaylardan biri AK Parti'den adayı olurken, diğer ikisi de AK Parti'den istifa edip, MHP ve CHP'den aday oldu.

ÜÇÜ DE GÖREV YAPTI

Sincan seçimlerinde yarışacak üç partinin üç adayı da AK Parti'de politika yaptı. İkisi yollarını ayırıp farklı partiye geçti ve Belediye Başkan adayı oldu. 30 Mart seçimlerinde AK Parti mevcut Belediye Başkanı Mustafa Tuna'yı yeniden aday gösterdi.

CHP ise kapatılarak Sincan ilçesine bağlanan Temelli beldesinin AK Partili Belediye Başkanını aday yaptı. AK Partiden istifa eden Temelli Belediye Başkanı Aleattin Türkoğlu, bu kez CHP Sincan Belediye Başkan adayı oldu.

MHP ise 2004-2009 yıllarında AK Parti Sincan Belediye Başkanı olan Hasan Altın'ı aday gösterdi. Altın 5 yıl AKP'den Sincan Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra istifa edip MHP'ye geçmişti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Sincan'ın 3 Adayı AK Parti'de Görev Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Yerel Medya: Ona öyle denmez; 5 yıl görev yaptıktan sonra sincan a ithal belediye başkanı getirilerek koltuğa yerleşmekle Belediyecilik olmaz bi bakın gecen 5 yılda yapılanlara büyükşehirin yaptıkları istisna yol ve kaldırım çalışmaları.Park ve bahçe müdürü sayın Mustafa Tuna bey mümkünse makamını değiştirsin ona beledyecilik yakışmıyor. en azından Sincan ı tanıyan sorunlarını çözen eski belediye başkanımızı geri istiyoruz Adam gibi Adam HASAN ALTIN 5 6 Yanıtla
  • Şamil: Bunuda denesinler bu yenilen pehlivanlar.Her seçimde tuş olurlar sonra bir süre sesleri çıkmaz.Seçim yaklaştığında bir daha bestecisi ,kaynak kişisi belli olmayan uzun havalar söylemeye başlarlar.Ne zamana kadar.Seçimin ertesi gününe kadar.Seçim gecesi kaybolurlar belirli bir aşama geçildikten sonra.Mantıken bir düşünün.Bir başka partiye ihanet eden bir insanın sizin partinize ne kazandırabileceğini düşünüyorsunuz.Ağa babalarını satan kişi seni yani düne kadar küfür ettiği ,aşağıladığı seni ne yapsın.Adamın amacı o koltuğa oturmak.Sanki vatan millet aşkına,hizmet sevdasınamı tutulmuşta partisini bile satıp düşman saflarına geçiyor.O zaman sen uyanık adamsın sayın genel müdür bunu hemen koklaman lazım ama seninde kimyanı bozmuş şu kısacık siyasi hayatın.Al birini vur ötekine... 3 3 Yanıtla

Advertisement