Sınav Öncesinde Sessiz Propaganda Yapacak - Son Dakika
Güncel

Sınav Öncesinde Sessiz Propaganda Yapacak

Sınav Öncesinde Sessiz Propaganda Yapacak

MHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Bulut, "Hiçbir şey, çocuklarımızın geleceğinden, hayatından daha önemli değil." dedi.

22.03.2014 11:04  Güncelleme: 11:13

ÖZGÜN TİRAN - UFUK ERTOP - MHP Kırklareli Belediye Başkan adayı Derya Bulut, Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesinde, seçim otobüsüyle sesli propaganda yapmama kararı aldı.

Seçim otobüsündeki ses sistemini kapatan Bulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisinin de bir eğitimci olduğunu anımsatarak, öğrencilerin YGS'ye dikkatleri dağılmadan hazırlanmaları amacıyla seçim otobüsüyle propaganda yapmayacağını söyledi.

Birçok öğrencinin yarın, geleceğe dair umutlarla sınava gireceğini hatırlatan Bulut, seçim çalışmalarından önce gençlerin geleceğine önem verdiklerini vurguladı.

Bulut, öğrencilerin mağdur olmaması için seçim otobüsünün sessiz bir şekilde gezeceğini ifade ederek, "Öğrencilerimizin emeklerinin boşa gitmemesi adına 'ne seçim, ne oy' diyoruz. Dolayısıyla hiçbir şey çocuklarımızın geleceğinden, hayatından önemli değil" diye konuştu.

Bulut, belediye başkan adayı olarak eğitim ve kültürle ilgili projelere önem verdiklerini, kazanmaları durumunda Kırklareli'ni bir "eğitim, bilim, sanat ve kültür merkezi" yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Eğitime ve gençlere bu kadar önem veren bir adayın da bu doğrultuda davranması gerektiğini dile getiren Bulut, şöyle devam etti:

"Bizim için önemli olan oy değil, seçim değil. Pazar gününe kadar çocuklarımızın emeği çok daha önemli bizim için. İnşallah onların emekleri boşa gitmez. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Akşam söyleşilere mahalle gezilerine giderken tek bir aracımızdan dahi korna sesi duyulmayacak. Bir başkasına saygı duymak, saygı göstermek hepimizin insani görevidir. Gençlerimizin hak mağduriyetine uğramamaları adına Kırklareli MHP olarak sesimizi kesiyoruz. Yarın yapılacak sınavın bitimine kadar kesinlikle araçlarımızın seçim çalışması yapmadığını göreceksiniz." - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sınav Öncesinde Sessiz Propaganda Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement