Simav'da trafik kazasında hayatını kaybeden 2 lise öğrencisi toprağa verildi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Simav'da trafik kazasında hayatını kaybeden 2 lise öğrencisi toprağa verildi

Simav\'da trafik kazasında hayatını kaybeden 2 lise öğrencisi toprağa verildi
08.06.2023 16:18

Kütahya'nın Simav ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 2 lise öğrencisinin cenazesi toprağa verildi. Bekir Berk Kurt ve Arda Durukan'ın cenazeleri, yakınlarına teslim edildi ve ayrı ayrı camilerde kılınan namazların ardından defnedildi. Kazada ağır yaralanan Ekrem Aydoğmuş'un tedavisi ise devam ediyor.

Kütahya'nın Simav ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 2 lise öğrencisinin cenazesi toprağa verildi.

Muradınlar Mahallesi'nde dün meydana gelen kazada yaşamını yitiren Bekir Berk Kurt (17) ve Arda Durukan'ın (16) cenazeleri, hastane morgundaki işlemlerin ardından yakınlarına teslim edildi.

Kurt'un cenazesi, Halil Ağa Camisi'nde kılınan namazın ardından Akbaldır Mezarlığı'na defnedildi.

Durukan'ın cenazesi de Çitgöl beldesindeki Mezgit Camisi'nde kılınan namazın ardından belde mezarlığında toprağa verildi.

Törene, öğrencilerin yakınları, Simav Belediye Başkanı Fatih Kalay, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Kulat ile vatandaşlar katıldı.

Bu arada, kazada ağır yaralanan Ekrem Aydoğmuş'un (15), sevk edildiği Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim Hastanesinin yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Muradınlar Mahallesi'nde dün ağaca çarpan otomobilin sürücüsü Arda Durukan ile Bekir Berk Kurt hayatını kaybetmişti. Araçtaki Ekrem Aydoğmuş ise yaralanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Simav'da trafik kazasında hayatını kaybeden 2 lise öğrencisi toprağa verildi - Son Dakika


Advertisement