Silopi'de 500 Kişilik İftar - Son Dakika
Güncel

Silopi'de 500 Kişilik İftar

Silopi\'de 500 Kişilik İftar

Silopi'de 500 kişilik iftarŞırnak'ın Silopi İlçesi'nde belediye sokağa çıkma yasağı ve terör nedeniyle ilçeye Şırnak ve Nusaybin'den göç edenlerin de aralarında bulunduğu yaklaşık 500 kişiye iftar verdi.

06.06.2016 22:12

Silopi'de 500 kişilik iftar

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde belediye sokağa çıkma yasağı ve terör nedeniyle ilçeye Şırnak ve Nusaybin'den göç edenlerin de aralarında bulunduğu yaklaşık 500 kişiye iftar verdi.

Şırnak'ın Silopi Belediyesi ramazan ayının ilk gününde terör olayları sokağa çıkma yasağı bulunan Şırnak kent merkezi ile Mardin'in Nusaybin İlçesi'nden göç eden vatandaşlarında bulunduğu yaklaşık 500'ye Yeşiltepe Parkı'nda iftar verdi. Silopi Belediye Başkan Vekili Ahmet Toloğ, "Yaşanan çatışmalı süreçlerden kaynaklı hem Şırnak'tan hem Nusaybin'den göç edenler var. Mahallelerden göç edenler var. Bir nebze olsun bir katkı sağlamak amacı ile Silopi belediyesi olarak iftar yeri hazırladık. Günlük 300 ile 500 kişiye kadar yemek hazırlıyoruz. Programımız o şekilde. Bütün vatandaşlarımızı iftarımıza katılmalarını bekliyoruz. Ramazan ayı boyunca hizmetimiz devam edecektir" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silopi'de 500 Kişilik İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement