Şile Limanı'nda İftar - Son Dakika
Güncel

Şile Limanı'nda İftar

Şile Limanı\'nda İftar

AK Parti Şile İlçe Başkanlığı'nın geleneksel iftarı "Gönlümüz Bir Soframız Bir " sloganıyla bu yıl Şile Limanı'nda kuruldu.

17.06.2017 15:40

AK Parti Şile İlçe Başkanlığı'nın geleneksel iftarı "Gönlümüz Bir Soframız Bir " sloganıyla bu yıl Şile Limanı'nda kuruldu.

Şile Limanında gerçekleştirilen iftar programına AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr.Selim Temurci'nin yanı sıra il yöneticileri, İlçe Başkanı İlhan Ocaklı, Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, AK Parti Şile İlçe Başkanlığı mensupları, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci ve beraberindeki protokol Şile limanında kısa bir yürüyüş gerçekleştirdi Temurci, "Şile İstanbul'un yüz ölçümü olarak en büyük ilçesi ve her köyümüz,mahallemizden bu alana akın akın vatandaşlarımızın gelmesi ve böylesine bir tablonun oluşturulması açıkçası çok sevindirici.Bu nedenle bu programda emeği geçen başta İlçe Başkanım İlhan Ocaklı ve tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr.Selim Temurci iftardaki konuşmasında,şunları söyledi:

"Bizim kardeşlik sofralarımızdır. Bizim kucaklaşma sofralarımızdır. Bu sofralarda siyasi görüşü her ne olursa olsun herkese yer vardır. Bizler inananlarız ve inanlar da kardeştir. Bu iftar sofraları kuruldukça, bu ezan sesleri kulaklarımızda çınladıkça; Allah'ın izniyle bu bayrak inmeyecektir ve devletimiz bölünmeyecektir. 15 Temmuz sonrası ilk ramazanı şerifteyiz. Duygu yüklüyüz. O karanlık gecede şehitler verdik. Terörle mücadelede şehitler veriyoruz. Hepsi aklımızda, gönlümüzde onları unutmayacağız. Kardeşlerim, bu sofralarda onlar için de dua edelim. Bir daha bu topraklarda, bu milletin çocuklarının kanı dökülmesin diye dua edelim. Şehitlerimize rahmet diliyorum. Allah ülkemizin birlik ve beraberliğini daim eylesin. 80 milyonu kardeş olarak bilip, her gönüle gireceğiz. Her bir kardeşimin elini sıkıp, derdiyle dertlenmeliyiz. Böylece birliğimiz, kardeşliğimiz güçlenir."

AK Parti Şile İlçe Başkanı İlhan Ocaklı da  "Bu akşam bizleri bu alanda yalnız bırakmayan 57 mahalle (köy) 5 mahallemizden gelerek yanımızda olan muhtarlarımıza, STK temsilcilerimize ve tüm vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. 15 Temmuzda geceler boyu, günlerce bizlerle beraber oldunuz. Milletimiz iradesine sahip çıktı, demokrasisine sahip çıkan bu milleti saygıyla yürekten alkışlıyorum" diye konuştu.

Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu'da konuşmasında belediye olarak gerçekleştirdikleri ve halen devam eden proje ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şile Limanı'nda İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement