Siirt Üniversitesi Çin'de Tanıtıldı - Son Dakika
Güncel

Siirt Üniversitesi Çin'de Tanıtıldı

Siirt Üniversitesi Çin\'de Tanıtıldı

Siirt Üniversitesi Çin'in başkenti Pekin'de ve Şangay'da dünya genelinden birçok üniversitenin iştirak ettiği eğitim fuarına katıldı.

10.11.2013 15:47  Güncelleme: 15:45

Fuarda üniversitemizi Siirt Üniversitesi Rektörü Murat ERMAN, Rektör Danışmanı Cahit EPÇAÇAN ve Erasmus Koordinatörü Öğretim Görevlisi Cüneyt DEMİR temsil etti. Daha önce uluslar arası Fas, Erbil, Kazakistan ve Azerbaycan eğitim fuarına katılan Siirt Üniversitesi Uluslar arası Pekin eğitim fuarında da ilgi odağı oldu.

Fuarda konuşan Rektör Murat Erman "Siirt Üniversitesinin hızlı bir şekilde büyüyüp geliştiğini bu gelişimin sürdürülebilmesi için bu tip fuarların bir fırsat olduğunu belirtti. Gerçekleştirdiğimiz tanıtım etkinlikleriyle doğru ve kaliteli eğitimi arayan öğrencilerimiz ile eğitim kurumlarımızı bir araya getirme hedefimizi gerçekleştirmeye çalışıyoruz."dedi

Fuar ekibimiz öğrencilerle bir araya gelerek Siirt Üniversitesinin bölümleri, ulaşım, konaklama, burs imkânları gibi çeşitli konularda bilgi verdi. Ayrıca standımızı ziyaret eden öğrenciler üniversiteye ait tanıtım broşürleri ve çeşitli tanıtım materyalleri hediye edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Siirt Üniversitesi Çin'de Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement