'Şefin Masası' Sheraton Bursa'da Özel Konuklar Ağırlıyor - Son Dakika
Güncel

'Şefin Masası' Sheraton Bursa'da Özel Konuklar Ağırlıyor

\'Şefin Masası\' Sheraton Bursa\'da Özel Konuklar Ağırlıyor

Sheraton Bursa Oteli, Türk ve Akdeniz mutfağından eşsiz lezzetlerin sunulduğu Narr restoranında her ay 'Şefin Masası'nda özel konuklar ağırlıyor.

21.09.2013 09:32  Güncelleme: 13:55

Bursa'nın yeni mekanı Sheraton Bursa Oteli, Türk ve Akdeniz mutfağından eşsiz lezzetlerin sunulduğu Narr restoranında her ay 'Şefin Masası'nı usta şef Murat Eren'in liderliğinde iş ve cemiyet hayatından önemli isimlerin katılacağı özel geceler için kuruyor.

İlki 18 Eylül Çarşamba akşamı gerçekleşen 'Şefin Masası' etkinliğine, Sheraton Bursa & Aloft Bursa Otelleri'nin Genel Müdürü Valentin Schoubs ve baş şef Murat Eren'in ev sahipliği ile; Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, Bursaspor Yardımcı Antrenör Rudi Verkempinck, Bursaspor Tercümanı İrfan Buz, Tofaş Teknik Direktörü Efe Aydan, Almanya Fahri Konsolosu ve Ottomantur sahibi Sibel Cura, Lig TV yorumcusu Serkan Yetişmişoğlu ve Bursaspor Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Özge Yetişmişoğlu katıldı.

Gece için tüm ustalıklarını sergileyen şef Murat Eren, bizzat kendisinin seçtiği deniz levreği ve Barbun ile deniz mahsullerinin yaratıcı yorumlarından oluşan özel bir menü hazırladı. Menüde yer alan patates yatağında kuru köfteli çorba, Uludağ Salatası, sorbe, ızgara levrek ve dondurma eşliğinde balkabağı tatlısı gibi Türk mutfağını birbirinden farklı lezzetler şefin özel sunumlarıyla misafirlerle paylaşıldı.

Geceye katılanlara teşekkür eden Sheraton Bursa & Aloft Bursa Otelleri'nin Genel Müdürü Valentin Schoubs; "Bursa'nın yeni buluşma noktası olan Sheraton Bursa olarak düzenlediğimiz bu ilk etkinliğe katılan konuklarımıza çok teşekkür ederiz" dedi. Schoubs ayrıca "Bundan sonra da Bursa'nın ve Türk mutfağının yerel lezzetlerini farklı sunum ve yorumlarla konuklarına sunacaklarını" belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Şefin Masası' Sheraton Bursa'da Özel Konuklar Ağırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement