Seyyar Havuzlar Çocukları Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Seyyar Havuzlar Çocukları Bekliyor

Seyyar Havuzlar Çocukları Bekliyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kentin çeşitli bölgelerinde seyyar havuzlar kurarak çocukları sulama kanallarından uzak tutmayı planlıyor.

08.06.2015 11:49

Şanlıurfa'da kent merkezinde İbni Sina Mahallesi, Toki Akabe, Aziz Parmaksız İlkokulu, Hayatı Harrani'de ve 6 ilçede kurulan seyyar havuzlar, yarından itibaren çocuklara hizmet verecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürü Ömer Faruk Sezer, söz konusu havuzların özellikle havuza girme imkanı bulunmayan mahallelerde kurduklarını söyledi.

Sezer, seyyar havuzların 5x10 metre ve 6x 12 metre ebadında olduğunu ve normal olimpik havuzların sahip olduğu donanımların tümünü sağladığını belirtti.

Amaçlarının çocukların süsü havuzlarında, kanallarda ve kirli sularda yüzmesini engellemek olduğunu vurgulayan Sezer, şunları kaydetti: "Bu havuzlarımız ilaçlama ve filtrasyon sistemine sahip olup her türlü ilaçlama ve hijyen kurallarına uygun olarak çalıştırıyoruz. velilerimiz çocuklarını gönül rahatlığı ile gönderebilirler. Burada eğlenirken öğrenebileceklerini, sosyalleşebileceği bir ortamda bulunmalarını tavsiye ediyoruz. "

İl genelinde 10 seyyar havuzun kurulduğunu hatırlatan Sezer, günde 6 seans yapacaklarını her seans sonrası da temizleme işlemini gerçekleştireceklerini ifade etti.

Haftanın her günü 13:00'den 20:00'ye kadar hizmet vereceklerini kaydeden Sezer, il genelinde günde 4 bin çoğun havuzlardan faydalandığını vurguladı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Seyyar Havuzlar Çocukları Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement