SEYHAN Belediyesi 15. Bilgi Evi'ni açtı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

SEYHAN Belediyesi 15. Bilgi Evi'ni açtı

08.12.2023 17:15

SEYHAN Belediyesi, evde ders çalışma olanağı bulamayan çocuk ve gençlerin hizmetine sunulan 15'inci Bilgi Evi'ni İsmetpaşa Mahallesi'nde açtı. Açılışa Seyhan Belediyesi Başkanı Akif Kemal Akay, belediye başkan yardımcıları, müdürler, muhtarlar, CHP Adana il ve ilçe yöneticileri ile vatandaşlar katıldı. Bilgi Evleri çocukların toplumsal açıdan önemli olduğunu belirten Başkan Akay, bu evlerin çocukların cep telefonu bağımlılığı ve yalnızlaşma sorununa çözüm olabileceğini ifade etti.

SEYHAN Belediyesi, evde ders çalışma olanağı bulamayan çocuk ve gençlerin hizmetine sunulan 15'inci Bilgi Evi'ni İsmetpaşa Mahallesi'nde açtı.

Merkez Seyhan ilçesinde düzenlenen açılışa Seyhan Belediyesi Başkanı Akif Kemal Akay, belediye başkan yardımcıları, müdürler, muhtarlar, CHP Adana il ve ilçe yöneticileri ile vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Başkan Akay, evde çalışma olanağı bulamayan genç neslin, eğitimle ilgili eksiklerini giderebilmelerine olanak sağlamak amacıyla bilgi evlerini hizmete sunmaya devam edeceklerini belirterek, Bir ülkenin yaşamında hiçbir şey eğitimden daha önemli olamaz. Bilgi Evleri çocuklarımızın toplumsa olma açısından son derece önemlidir. Çağımızın en büyük sıkıntılarından biri olan çocukların cep telefonu bağımlılığıyla birlikte yalnızlaşması sorunu, bir anlamda buralarda sosyalleşerek giderilebilir. Günümüzü bilgi çağı ve her şey bilgiyle oluyor dedi.

Kaynak: DHA

Advertisement