"Seydişehir'de Yaşam Fotoğraf Sergisi" Açılıyor - Son Dakika
Güncel

"Seydişehir'de Yaşam Fotoğraf Sergisi" Açılıyor

"Seydişehir\'de Yaşam Fotoğraf Sergisi" Açılıyor

Seydişehir Belediyesi Kültür - Sanat Etkinlikleri kapsamında "Seydişehir'de Yaşam Fotoğraf Sergisi"ni Seydişehirli sanatseverlerin beğenisine sunacak.

27.08.2013 12:09

Seydişehir Belediyesi tarafından hazırlatılan ve Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Doç Dr. Osman Ürper ve öğrencilerinden oluşan fotoğraf ekibinin göz belleğinden çıkan fotoğrafların yer aldığı sergi Seydişehirli sanat severlerlerle buluşacak.

Kentsel Tasarım Uygulamalarıyla alt ve üst yapısı tamamen yenilenen ve Seydişehir'in gelişmiş entellektüel yapısına ve sosyal dokusuna uygun olarak pek çok sosyal kültürel etkinliğe ev sahipliği yapan Atatürk Caddesi bu kez de "Seydişehir'de Yaşam Fotoğraf Sergisi"ne ev sahipliği yapacak. "Seydişehir'de Yaşam Fotoğraf Sergisi" Atatürk Caddesi'nde 27 Ağustos 2013 saat 20.30'da açılacak ve on gün süre ile açık kalacak.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat konu ile ilgi olarak yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Seydişehirimizin 2013 yılına ait bir döneminin belgeselleşmesini konu alan fotoğraf sergisinde ilçemizin çok yönlü ve kaybolmaya yüz tutan kültürünün, sosyal kültürel ögelerinin ve yerel değerlerimizin tekrar keşfedilip ortaya çıkarılmasını, doğal güzelliklerimizin sergilenmesini amaçlıyoruz. İnanıyoruz ki Seydişehir'imizi fotografik olarak belgeselleştirdiğimiz bu çalışmanın önemi bundan 20-30 yıl sonra çok daha iyi anlaşılacaktır.Sergimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Seydişehir'de Yaşam Fotoğraf Sergisi' Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement