Sevin Atasoy Amerika'da "H,wood Beauty" Firmasının Marka Yüzü Oldu - Son Dakika
Güncel

Sevin Atasoy Amerika'da "H,wood Beauty" Firmasının Marka Yüzü Oldu

Sevin Atasoy Amerika\'da "H,wood Beauty" Firmasının Marka Yüzü Oldu

Rıhanna, Katty Perry ve Lindsay Lohan'ın ardından Fadik Sevin Atasoy Amerika'da "H.wood Beauty" firmasının marka yüzü oldu.

01.08.2012 14:59

Rıhanna, Katty Perry ve Lindsay Lohan'ın ardından Fadik Sevin Atasoy Amerika'da "H.wood Beauty" firmasının marka yüzü oldu.

Dünya pazarında önemli bir yeri olan ve Türkiye pazarına girmeye hazırlanan ünlü kozmetik firması 'H.wood Beauty' (Hollywood Güzelliği) Fadik Sevin Atasoy'a markanın yüzü olması için teklifte bulundu. Teklifi kabul eden Fadik Sevin Atasoy, "Kampanya çekimleri için Londra'daki başarılarıyla dikkatleri çeken Merve Hasman'a teklif götürüldü. Biz bir ön çekim gerçekleştirdik. Pek çok dünya starının da desteklediği ve kullandığı bir dünya markasının yüzü olmak heyecan verici" dedi.

Doğal güzelliğin savunulduğu kozmetik firmasının Hintli sahibi Jashree Gupta, Atasoy'un marka yüzü olarak seçilme nedenini şöyle anlattı:

"Tamamen organik olan ürünlerimizi Türkiye pazarı ile de tanıştırmak istiyoruz. Dolayısıyla doğal güzelliği ve oyunculuktaki başarısını da göz önünde bulundurarak Fadik Sevin Atasoy'u firmamızın marka yüzü olarak seçtik."

DHA(AÖ/İD)

SEVIN ATASOY, AMERIKA'DA 'H.WOOD BEAUTY' FIRMASININ MARKA YUZU OLDU (FOTOGRAF: DHA-WASHINGTON)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sevin Atasoy Amerika'da 'H,wood Beauty' Firmasının Marka Yüzü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement