Sevilla Nisan Bayramı İstanbul'da - Son Dakika
Güncel

Sevilla Nisan Bayramı İstanbul'da

Sevilla Nisan Bayramı İstanbul\'da

Hotel Eresin Barcelo Topkapı Sevilla şehrinde baharı kutlama şenlikleri olarak bilinen ''Feria de Abril''i kutluyor.

06.04.2012 08:30

Hotel Eresin Barcelo Topkapı her yıl olduğu gibi bu yıl da; İstanbul Cervantes Enstitüsü'nün desteği ile İspanya'nın Sevilla şehrinde baharı kutlama şenlikleri olarak bilinen ''Feria de Abril''i kutluyor.

Hotel Eresin Barcelo Topkapı, İstanbul Cervantes Enstitüsü desteği ile İspanya'nın en ünlü ve sembolik kutlamalarından biri olan Sevilla Nisan Bayramı'nı (Feria de Abril) bu yıl 5. kez kutluyor. 10 Nisan 2012 Salı günü Hotel Barcelo Eresin Topkapı Oteli'nde gerçekleştirilecek olan kutlamalar saat 19.30'da bir kokteyl ile başlayacak. Gecede Manuel Reina Flamenko Füzyon grubunun sunacağı flamenko gösterisiyle birlikte paella, gazpacho, ispanyol omleti gibi tipik İspanyol yemekleri yenecek. Kutlamaların sonunda ise tüm katılımcılarla birlikte Sevillana ve Rumba dansları edilecek. Gecede Barcelona'nın birlikte çalıştığı en iyi turizm acentalarına da ödül verilecek.

Sevilla Nisan Bayramı Sevilla'da genel olarak Paskalya tatilinden iki hafta sonra kutlanır. Altı gün boyunca Guadalquivir nehrinin kıyısına Sevilla'nın önde gelen aileleri ve çeşitli kurumlar standlar kurar. Kutlamalar boyunca Sevilla'ya özgü danslar edilir, şarap içilir ve tapas yenir. Sevilla Nisan Bayramı kutlamalarının tarihi 1847 yılına kadar uzanmaktadır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sevilla Nisan Bayramı İstanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement