Sevil Pamirol'a Yılın İş Kadını Ödülü - Son Dakika
Güncel

Sevil Pamirol'a Yılın İş Kadını Ödülü

Sevil Pamirol\'a Yılın İş Kadını Ödülü

KAMU DER Pamirol'u yılın iş kadını ödülü'ne layık gördü.

15.10.2011 11:18

PAMİROL ÖDÜLÜNÜ ANKARA'DA DÜZENLENEN TÖRENDE ALDI

PAMİROL: "BU ÖDÜLÜ TÜM EMEKÇİ KADINLAR ADINA ALIYORUM"

ANKARA-Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (Kamu Der) her yıl çeşitli meslek dallarında verdiği ödüllere 'Yılın İş Kadını' dalında bu yıl CHP Mudanya Belediye Meclisi eski, 12 Haziran Seçimleri'ndeki milletvekili adayı Üyesi Sevil Pamirol'u layık gördü.

Kamu Der'in bu yıl üçüncüsünü verdiği ödüllerin töreni Ankara Sürmeli Otel'de yapıldı. Siyaset, bürokrasi, sivil toplum ve iş dünyasından çok sayıda ismin katıldığı törende, 'Yılın Vefa Ödülü'ne layık görülen 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in ödülünü, kendisi gelemediği için danışmanı Can Acar aldı.

'Yılın Siyasetçisi' seçilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ödülünü törene Kılıçdaroğlu adına katılan Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya aldı.

ÖDÜLÜ CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VERDİ

Siyasi parti, sivil toplum kuruluşu yöneticisi, belediye başkanı, kamu görevlisi, işadamı ve medya kuruluşu olmak üzere 22 dalda toplam 55 kişinin ödüle layık görüldüğü törende CHP Mudanya Belediye Meclisi eski Üyesi ve son seçimlerdeki milletvekili adayı Sevil Pamirol'un 'Yılın İş Kadını' ödülünü CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya verdi.

Yaptığı kısa konuşmada kendisini bu ödüle layık gören Kamu Der yöneticilerine teşekkür eden Sevil Pamirol, "Bu ödülü tüm emekçi kadınlar adına alıyorum" dedi.

Baştuğ, ödüle layık görülen isimleri, derneğin internet sitesinde vatandaşlardan gelen emaillerdeki tercihler ile seçici kurulun belirlediği isimler arasından seçtiklerini kaydetti. Ödüle layık görülenlerin farklı kesimlerden olduğunu ifade eden Kamu Der Başkanı Cevdet Baştuğ, amaçlarının dayanışma ruhunu güçlendirmek olduğunu belirtti.

2006 yılında kurulan derneğin 25 ilde temsilciliği bulunduğunu belirten Baştuğ, Hükümet'i 'güncelleme' adını vererek yaptığı zamlardan dolayı eleştirdi. Baştuğ, "Bu fiyat artışları güncelleme ise biz kamu görevlileri de maaşlarımızın güncellenmesini istiyoruz. Bin lira emekli maaşı ile nasıl geçinilir? İntibak yasasının bir an once çıkarılmasını istiyoruz" dedi.

Halk oyunları ekiplerinin gösteri yaptığı törende BBP Genel Başkanı Saadet Partisi Genel Başkanı Kemal Kamalak, HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş ile bazı AKP, CHP ve MHP milletvekilleri de çeşitli ödüller aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sevil Pamirol'a Yılın İş Kadını Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement