Manisa'da sevgilisini öldüren adam intihar etti - Son Dakika
Güncel

Manisa'da sevgilisini öldüren adam intihar etti

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde tartıştığı sevgilisi tarafından vurulan genç kadın hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan saldırgan intihar etti. Öldürülen kadının babasının ise daha önce 3 kadını öldürdüğü ve cezaevinde olduğu ortaya çıktı.

19.01.2024 20:45  Güncelleme: 21:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, tartıştığı 28 yaşındaki sevgilisi Zübeyir Yıldız tarafından otomobilinde tabancayla başından vurulan 24 yaşındaki Melike Akpınar, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede öldü. Olayın ardından otomobiliyle kaçan Yıldız ise bir süre sonra aynı tabancayı kalbine dayayıp intihar etti. Öldürülen Melike Akpınar'ın babası Necati Akpınar'ın 2'si nikahlı eşi 3 kadını öldürdüğü ve cezaevinde olduğu öğrenildi.

Saruhanlı'da Sevgilisini Öldüren Adam İntihar Etti

Saruhanlı İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde sekreter olarak çalışan ve bir süre önce eşinden boşandığı öğrenilen Melike Akpınar, Saruhanlı Adliyesi'nde mübaşir olarak çalışan sevgilisi Zübeyir Yıldız ile bugün saat 17.30 sıralarında, Cengiz Topel Mahallesi'ndeki bir arazide buluştu. Yıldız'ın otomobilinde bir araya gelip konuşan ikili arasında iddiaya göre tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Yıldız, tabancasını çıkarıp Akpınar'ı başından tabancayla vurdu. Ardından kendi otomobiliyle bölgeden uzaklaştı.

Saruhanlı'da Sevgilisini Öldüren Adam İntihar Etti

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Silah sesini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Akpınar, Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Akpınar, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Saruhanlı'da Sevgilisini Öldüren Adam İntihar Etti

İNTİHAR ETTİ

Olayın ardından kaçan Zübeyir Yıldız ise yarım saat sonra Yılmaz Mahallesi Çöplük mevkisinde otomobilinde ölü olarak bulundu. Yıldız'ın olayda kullandığı tabancayı kalbine dayayarak intihar ettiği belirlendi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma ise sürüyor.

Saruhanlı'da Sevgilisini Öldüren Adam İntihar Etti
Öldürülen Melike Akpınar'ın babası Necati Akpınar

BABASI 3 KADINI ÖLDÜRMÜŞ

Öte yandan, Melike Akpınar'ın babası Necati Akpınar'ın, 2'si resmi nikahlı eşi, 1'i de birlikte yaşadığı kadını öldürdüğü öğrenildi. Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Necati Akpınar'ın cezaevinde olduğu belirtildi.

Manisa\'da sevgilisini öldüren adam intihar etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa'da sevgilisini öldüren adam intihar etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Kadir Kartav: Allahım bizi katil olmaktan, intihar etmekten, kötü ölümden, kötü sondan, geri dönüşü olmayan pişmanlıktan Koru muhafaza et amin. 343 16 Yanıtla
    Necati Kaya: Sadece Allah, verdiği beyini düzgün kullanmayı nasip etsin, yeter. 14 29
  • Harun Gür: Bu vakalar moda oldu.Bu tür cinayetler çoğaldı. Özendirici oluyor. Yayın yasağı getirilmeli. 2 0 Yanıtla

Advertisement