Sevgi Evlerinde Kalan Çocukları Unutmadılar - Son Dakika
Güncel

Sevgi Evlerinde Kalan Çocukları Unutmadılar

Sevgi Evlerinde Kalan Çocukları Unutmadılar

Ak Parti İlçe teşkilatı ellerindeki hediyelerle çocukların gönlünü aldı.

15.08.2012 08:54

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi Sevgi Evleri'ndeki çocukları ziyaret eden Ak Parti Milletvekili Lütfi Elvan ve Mevlüt Akgün, Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, Ak Parti İl Başkanı Kerim Dereli ve Ak Parti İlçe, Gençlik ve Kadın Kolları teşkilatı ellerindeki hediyelerle çocukların gönlünü aldı.

Ak Parti Karaman Milletvekili Lütfi Elvan, Mevlüt Akgün, Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu ve Ak Parti İl Başkanı Kerim Dereli Sevgi Evleri'ni ziyaret etti. Ziyarete gelen konuklara Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Erkan eşlik ederek çocukların Yetiştirme Yurdu modelinden Sevgi Evlerine geçiş durumu hakkında bilgi verdi.

Sevgi Evleri'nde yürütülen çalışmaları, binalardaki temizlik ve bakımı çok beğenen konuklar çocuklar ile birlikte sohbet ederek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Çocukların herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını soran Milletvekili Elvan daha sonra Milletvekili Mevlüt Akgün, Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, Ak Parti İl Başkanı Kerim Dereli ve diğer konuklarla birlikte çocuklara içerisinde çeşit çeşit kıyafetlerin bulunduğu bayram hediyesi dağıttı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sevgi Evlerinde Kalan Çocukları Unutmadılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement