Servis Aracı Keskin Virajda 40 Metrelik Şarampole Yuvarlandı: 13 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Servis Aracı Keskin Virajda 40 Metrelik Şarampole Yuvarlandı: 13 Yaralı

Servis Aracı Keskin Virajda 40 Metrelik Şarampole Yuvarlandı: 13 Yaralı

Ankara'nın Kazan ilçesi yakınlarında yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği servis minibüs keskin virajı alamayıp 40 metrelik şarampole yuvarlandı.

17.10.2013 14:31

Ankara'nın Kazan ilçesi yakınlarında yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği servis minibüs keskin virajı alamayıp 40 metrelik şarampole yuvarlandı. Kazada, minibüste bulunan ve vardiya değişiminden dönen 5'i ağır 13 işçi yaralandı.

Kaza, Kazan'ın Soğulcak Köyü girişinde sabah 09.00 sıralarında meydana geldi. Ankara-İstanbul otoyol üzerinde bulunan Kocalar Dinlenme Tesisi'nde gece vardiyasında çalışan işçileri sabah eve götüren Kazım Eser yönetimindeki 06 JPR 66 plakalı servis mimibüsü, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda keskin virajı alamayınca 40 metrelik şarampole yuvarlandı. Kazada, araç sürücüsü Kazım Eser (54), Mehmet Oğuz (29), Buse Pınar Aydın (19), Ahmet Arslan (29), Büşra ve Gamze Şimşek kardeşler ( 19), Burak Özkan (17), Ufuk Sulu (16), Öztekin Sulu (28) Hamza Memişoğlu (18), Beyza Nur Kılınç (19) Burhan Arslan (53) ve Devrim Arda Kurt (14) yaralandı.

Yaralılar Kazan Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından durumu ağır olan 5 kişi Atatürk Eğitim ve Araştırma, Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma ile Gazi Üniversitesi Hastanelerine sevk edildi. Kazayı haber alan kazazede yakınları hastaneye akın etti. Kazanın meydana geldiği keskin virajın bulunduğu yol üzerinde daha önce de çok sayıda kazanın meydan geldiği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Servis Aracı Keskin Virajda 40 Metrelik Şarampole Yuvarlandı: 13 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement