Serdivan'da dansözlük yapan kadını öldüren zanlının ilk ifadesi ortaya çıktı - Son Dakika
Güncel

Serdivan'da dansözlük yapan kadını öldüren zanlının ilk ifadesi ortaya çıktı

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde bir eğlence mekanında dansözlük yapan Sevda Timur'u işi bırakması için ikna etmeye çalışan sevgilisi Ümit D., olumsuz yanıt alınca tabancayla vurarak öldürdü. Ümit D., polise teslim oldu ve ifadesinde alkollü olduğunu belirterek olayın sebebinin tartışma olduğunu söyledi.

02.02.2024 16:00

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde Ümit D. (40), işi bırakmasını istediği eğlence mekanında dansözlük yapan sevgilisi Sevda Timur'u (30), olumsuz yanıt alınca tabancayla vurarak öldürdü.

İŞİ BIRAKMASINI İSTEDİ, OLUMSUZ YANIT ALINCA VURDU

Serdivan ilçesine bağlı Kemalpaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda bir eğlence mekanında dansözlük yapan sevgili Sevda Timur'un evine giden Ümit D., ondan işi bırakmasını istedi. Timur olumsuz yanıt verince tartışma çıktı. Tartışma sırasında Ümit D., tabancayla Sevda Timur'u vurup öldürdü.

İFADESİNDE HER ŞEYİ ANLATTI

Ümit D., daha sonra polis merkezine giderek teslim oldu. Ümit D.'nin ifadesi doğrultusuna eve giden polis ekipleri, Timur'un cansız bedenini buldu. Daha önce yaşadığı evlilikten 1 çocuğu olan Sevda Timur'un cenazesi otopsi için morga götürüldü. Emniyetteki ifadesinde, "İşi bırakmasını istiyordum. Ancak o kabul etmedi. Olay sırasında da alkollü olması nedeniyle ağır konuştu" dediği belirtilen Ümit D., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Serdivan\'da dansözlük yapan kadını öldüren zanlının ilk ifadesi ortaya çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Serdivan'da dansözlük yapan kadını öldüren zanlının ilk ifadesi ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Cem Kahraman: Ne oldu şimdi...!? Namusunu temizledin, dünyadaki bütün namussuzluklar bitti değil mi? O mezara, sen hapise. Evet... kadının yaptığı doğru değil, ama senin yaptığın da doğru değil. Pislik pislikle temizlenmez. Ne zaman anlayacağız şunu yahu...!? 24 0 Yanıtla

Advertisement