Serdar Ulucan Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Serdar Ulucan Seçim Sonuçları

Serdar Ulucan Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde İyi Parti ESKİŞEHİR MİHALIÇÇIK belediye başkan adayı olan Serdar Ulucan isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:23

31 Mart seçimlerinde İyi Parti ESKİŞEHİR MİHALIÇÇIK belediye başkan adayı olan Serdar Ulucan isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. ESKİŞEHİR MİHALIÇÇIK ilçesinde toplam 7 aday ile yarışan Serdar Ulucan isimli İyi Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde İyi Parti ESKİŞEHİR MİHALIÇÇIK adayı Serdar Ulucan kimdir? İyi Parti ESKİŞEHİR MİHALIÇÇIK adayı Serdar Ulucan yüzde kaç oy aldı?

Serdar Ulucan Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti ESKİŞEHİR MİHALIÇÇIK belediye başkan adayı olarak gösterilen Serdar Ulucan MİHALIÇÇIK ilçesinde % 11,92 oranında oy almıştır. MİHALIÇÇIK ilçesinde % 11,92 oranında oy olan Serdar Ulucan adlı İyi Parti adayı toplamda 740 adet oy sayısına ulaştı.

ESKİŞEHİR MİHALIÇÇIK ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Serdar Ulucan Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement