Serbest kalan rehine Alparslan Yel'in evi - - Son Dakika
Güncel

Serbest kalan rehine Alparslan Yel'in evi -

Musul'da serbest bırakılan rehinelerden özel harekat polisi Yaşar Dalkılıç'ın, İzmir'in Buca ilçesindeki evinde sevinç yaşanıyor.

20.09.2014 12:41

Musul'da serbest bırakılan rehinelerden özel harekat polisi Yaşar Dalkılıç'ın, İzmir'in Buca ilçesindeki evinde sevinç yaşanıyor.

Dalkılıç'ın evine rehinelerin serbest bırakıldığına ilişkin haberlerin ardından Türk bayrağı asıldı. Dalkılıç ailesi, Aydın Mahallesi'ndeki evinde konu ile ilgili basın mensuplarına her hangi bir açıklama yapmadı.

Dalkılıç'ın komşularından Sami Yüzlü, Yaşar Dalkılıç'ın çok iyi bir insan ve iyi bir polis olduğunu söyledi.

İki çocuk babası Dalkılıç'ın Türkiye'de çalıştığı süre içerisinde her gün komşularının halini hatırını sorduğunu anlatan Yüzlü, "Rehin alındığını öğrenince çok üzülmüştük. Bugün evlerinde Türk bayrağının asıldığını görünce nedenini öğrenmek istedim, serbest bırakıldığını söylediler. Çok sevindik. Kendisini çok severiz" dedi.

Yaşar ve Havva Dalkılıç'ın komşusu Gülsüm Zeybek ise çok sevindiklerini ifade ederek "Polislerimizi Allah korusun" diye konuştu.

-Polis memuru Yel'in yakınları Ankara'da

Bu arada serbest bırakılan bir başka İzmirli özel harekatçı Alparslan Yel'in evinde ise kimse bulunmuyor. Eşi Ayşe Yel'in, Ankara'daki akrabalarının yanına gittiğini söyleyen komşusu Ramazan Turan, şunları kaydetti:

"12 yıllık komşumuzdur. Rehin alındığını öğrenince çok üzülmüştük. Eşi Ankara'daki akrabalarının yanına gitmişti. Şimdi dönmelerini sabırsızlıkla bekliyoruz."

Serbest kalan rehine Alparslan Yel\'in evi -
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Serbest kalan rehine Alparslan Yel'in evi - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement